Prisvindende design, international opmærksomhed

Vinder: Red Dot Award, Good Design Award
Shortlist: Danish Design Award

I over 40 år har Gastrolux med stor omhu, passion og kvalitetsbevidsthed produceret verdens måske bedste biotan-coatede aluminiumspander og -gryder. Se hvordan vi i samarbejde med Gatrolux udviklede en prisbelønnet gryde-og pandeserie i trykstøbt recycled aluminium.

Gastrolux

Resultater.

Prisbelønnet design

Reduktion af alu-forbrug med op til 30 %

Slankt, elegant og enkelt formsprog

Komfortabelt og sikkert “non-slip” greb

Beskyttelse mod varmeoverførsel

Nem rengøring

{

Vi ved, at madlavning og spisning er forbundet med følelser, engagement og passion – og vi vil støtte disse følelser og denne passion ved at levere et virkelig godt værktøj til brug i køkkenet og ved bordet. Nu tilmed i et prisbelønnet, dansk design designet af design concern. Både vi og vores kunder er glade for designet, og den attention det har skabt. Du kan købe produkterne her: squality.de

Martin Eggert Jørgensen, CEO

Om projektet.

Gastrolux kombinerer dansk know-how med schweizisk kvalitet, når de producerer deres gryde- og pandeserier. I udviklingen af en ny serie til sortimentet skulle design concern hjælpe med design og produktudvikling af en gryde- og pandeserie i tryktstøbt recycled aluminium.

Gryde- og pandeserien sikrer en reduktion af alu-forbrug med op til 30 %, mens de har et slankt og enkelt look. De stejle sider giver maksimalt plads til råvarerne under tilberedningen og samtidig har produkterne biotan coating, hvilket betyder, at maden kan tilberedes uden brug af fedtstof.

Derudover har vi i den innovative proces haft fokus på det praktiske, hvor et komfortabelt og sikket “non-slip” greb beskytter mod varmeoverførsel, mens gryderne og panderne er nemme at rengøre.

På denne måde lykkedes det at skabe en ny serie, der lever op til Gastrolux’ høje produktkvalitet og samtidig har et lækkert design, som efterfølgende er blevet prisbelønnet med den anerkendte tyske designpris, Red Dot Award og prisen Good Design Award. Serien fik tilmed en nominering til Dansk Design Award.

Relaterede cases.