Rebranding skaber synlighed og vækst

Hvordan bliver vi det foretrukne brand, når det gælder indretning af boligens vinduer? Hvordan skaber vi synlighed, får flere gardinopmålinger og mersalg? Se hvordan Juvita Sun Design skiftede navn til groovi og skabte vækst via design og rebranding.

groovi

Resultater.

Vækst via rebranding

Mere brugervenligt website

Flere varme leads via website

Øget synlighed og mersalg

{

“I forbindelse med rebranding og valg af nyt navn, groovi, var det vigtig for os at skabe et nyt brand, designunivers og website, som også er groovi, trendy og velfungerende. Målgruppen er kvinder og rent visuelt skal designet være lækkert for at kunderne køber ind. Og så er det vigtigt at websitet konverterer. Derfor valgte vi at samarbejde med design concern – og vi er super glade for resultatet.”

Jørgen Adelgaard, salgsansvarlig

Om projektet.

groovi – tidligere Juvita Sun Design – er et gardin- og tapetkoncept, som gør det nemt at skabe en gennemført boligindretning med matchende produkter. Daværende Juvita Sun Design ønskede at skabe et nyt, nordisk brand, som skulle få forretningen til at vækste.

Navnet faldt på groovi – et ord med positive associationer, som er nemt at udtale på de fleste sprog.

Logoet er skabt i en stærk og letaflæselig typografi, som benyttes i sort samt negativ. Derudover anvendes logoet i lyse farver, som understreger det nordiske univers.

Med nyt navn og logo på plads udviklede vi et website med fokus på flotte inspirationsbilleder og “call to action”-knapper, så det blandt andet er nemt for brugeren at booke en gratis groovi-specialist/gardinbus.

Derudover gør det nye website det nemt at filtrere på de ønskede produkter. På den måde kan brugeren se, hvilke specifikke muligheder det enkelte produkt indebærer.

ungliv-pose
ungliv-pin

Relaterede cases.