Kompleks energiplatform gjort nem at forstå

Insero Science Academy tilbyder rådgivning og uddannelse inden for energi, innovation, entreprenørskab og teknik/naturvidenskab. Hos design concern designede og konstruerede vi Energy Together (E2G) – en  international e-læringsplatform, som skaber overblik over energisystemet til undervisningsbrug.

Insero Science Academy

Resultater.

Visualisering og overblik over energisystem

Videndelings- og e-læringsværktøj

Nemmere at træffe kloge beslutninger

Grundlag for kursusrække

{

Energy Together er et godt bud på en international standard, som kan skabe stor værdi ved at effektivisere kommunikationen mellem de mennesker, der planlægger, udvikler og driver energisystemet.

Flemming Nissen, udviklingschef

Om projektet.

design concern skabte et webbaseret videndelings- og e-læringsværktøj, der kortlægger det tekniske energisystem og beslutningerne i energisektoren som et hele, så det bliver muligt at se og forstå sammenhængene. Platformen er designet og kodet fra bunden og i tæt samarbejde med Insero Science Academy.

Platformen er med til at gøre det nemmere at træffe robuste og langtidsholdbare beslutninger for beslutningstagerne på energimarkedet.

E2G-platformen henvender sig primært til energiselskaber og myndigheder, men det brugervenlige interface kan samtidig benyttes af alle med interesse for energisystemet.

Platformen danner desuden grundlag for en kursusrække målrettet personer inden for energisektoren og hos myndighederne.

ungliv-pose
ungliv-pin

Relaterede cases.