Skarp profil og univers til vækstvirksomhed

Ipart er et certificeret projekt- og udviklingshus med speciale i bæredygtige og modulære byggekoncepter. Virksomheden er i kraftig vækst, og er i dag et datterselskab i Ipart Group.
I forbindelse med virksomhedens videre udvikling hjalp design concern med at skabe et nyt og brugervenligt online univers.

Ipart

Resultater.

Øget synlighed med stærk profil

Styrkelse af konkurrencekraft

Brugervenligt online univers

{
“Da vi stod overfor lanceringen af vores nye virksomhedsgruppe, Ipart Group og herunder to eksisterende og to nye datterselskaber, havde vi brug for en overordnet CVI med alt hvad dette indebar – logoer, farvepaletter, grafiske elementer, nye sites mm. Her var design concern vores partner, som hjalp med at holde styr på alle de mange opgaver samtidig med, at der blev skabt en rød tråd igennem udtrykket og de enkelte elementer. design concern har under hele projektet haft stort overblik og ikke mindst udvist stor hjælpsomhed, engagement og evne til både at agere hurtigt i visse aspekter og på samme tid være afventede i andre ift. ventetid pga. diverse arbejdsprocesser i vores virksomhed – alt sammen med et stort smil og servicemind.”

Mia Belland Sølvsten, Group Communication Manager i Ipart Group A/S

Om projektet.

Iparts website havde brug for et redesign, der afspejler virksomheden, som den er i dag: En innovativ virksomhed med speciale i konceptudvikling af bæredygtige og modulære byggekoncepter. Bl.a. designer, udvikler og opsætter de præfabrikerede tankstationer mv.

Ipart tænker i både effektivitet, kvalitet og visuel performance. Derfor var der også brug for et redesign af visuel identitet og online univers, som afspejler dette.

design concern hjalp Ipart med at præsentere sig som en unik, moderne og topprofessionel virksomhed.

Websitet har fået et enkelt, stærkt og industrielt udtryk, som efterlader brugeren med et tydeligt overblik over virksomheden og dens ydelser. Løsningen er skalerbar, så den kan følge med virksomhedens fortsatte udvikling.

ungliv-pose
screenshop medarbejder login

Relaterede cases.