Digitalisering fremmer grøn omstilling

KIBO Sikring projekterer, installerer og servicerer små og store løsninger inden for mekanisk sikring, elektronisk overvågning samt mobilsikring. Gennem grøn forretningsudvikling ønskede virksomheden at reducere sin CO2-udledning via nye digitale tiltag, som kan mindske transporten til kundernes sites i indsalgsfasen. design concern designede og udviklede den digitale interaktion med virksomhedens B2B-kunder, som sparer transporttid og CO2.

KIBO Sikring

Resultater.

Større kundetilfredshed

Besparelse i kraft af reduceret køretid

Reducering af virksomhedens CO2-aftryk

Tilgængelighed døgnet rundt

{
“Jeg kom i kontakt med Lone fra design concern gennem SMV Digitals liste over rådgivere. Jeg mærkede hurtigt, hvordan design concern forstod vores virksomhed og den problemstilling, vi stod over for i forhold til et grønnere mindset. design concern var dygtige til at udfordre vores tanker og ideer, og har fungeret som en god sparringspartner på projektet. Derudover var de hurtige til at få en forståelse for vores branche, og hvordan vi kan skabe merværdi for vores kunder.”

Jakob Traberg-Tolboe, IT ansvarlig for processer

Om projektet.

Som første skridt i KIBO Sikrings grønne agenda designede og opbyggede design concern en brugervenlig online behovskonfigurator, hvor kunden gennem enkle, visuelle trin hurtigt guides mod en velegnet sikringsløsning, der passer til de aktuelle behov. Konfiguratoren er opbygget sådan at produkter og løsninger filtreres efter kundetype, så kunden ikke farer vild i en overflod af muligheder.

Derudover gør konfiguratoren det nemt for kunderne at blive mere afklarede på deres sikringsbehov, hvorefter de selv nemt sender en forespørgsel til KIBO Sikring.

Undervejs stilles en række afklarende spørgsmål, som betyder at KIBO Sikrings sælgere nemt og hurtigt kan vende tilbage med et konkret, målrettet tilbud og dermed undgå unødige ture på landevejen. Løsningen er både til gavn for virksomheden, kunden og miljøet.

Som et ekstra plus er KIBO Sikring nu til rådighed 24/7 – til endnu større glæde for kunderne.

Det første skridt til mindre CO2-udledning er nu taget via digitalisering.

Ipad online kommunikation
ungliv-pin

Relaterede cases.