CO2 reduktion og tilfredse kunder

Tablet med behovskonfigurator
Tablet med behovskonfigurator

15 apr CO2 reduktion og tilfredse kunder

KIBO Sikring har indledt en grøn rejse på vej mod en mere bæredygtig virksomhed.

Virksomheden projekterer, installerer og servicerer både små og store løsninger inden for mekanisk sikring, elektronisk overvågning og mobilsikring til kunder i mange brancher: Entreprenører, skoler, institutioner, forsyningsvirksomheder, lufthavne forsvaret, kommuner, havne og boligselskaber mv.

Indsalg, montage og servicering af kunderne betyder rigtig mange – og ofte unødige – besøg onsite. Kan blot nogle af disse besøg reduceres – og kunderne stadig føle sig lige så godt serviceret – er der mange fordele at hente… Til gavn for bundlinjen, medarbejderne, kunderne og ikke mindst miljøet.

Et af midlerne til at opnå målet, er en opgradering af den digitale kundeinteraktion. Bl.a. ved at kunderne indledningsvist og på egen hånd kan afklare aktuelle sikringsbehov, sende en forespørgsel til KIBO – og samtidig give sælgerne et varmt lead.

Det vil bl.a. betyde at sælgernes køretid frem og tilbage til afklarende kundemøder reduceres. Det bidrager til mindre CO2-udslip, bedre udnyttelse af medarbejdernes ressourcer samt en økonomisk besparelse. Og så oplever kunderne samtidigt, at KIBO Sikring hurtigere sporer sig ind på og løser deres sikringsbehov.

Du kan se den nye behovskonfigurator her: https://min-kibosikring.dk/

Vil du vide mere om hvordan du kan blive skarp på store og små tiltag, der hjælper dig til en bæredygtig profil?

Så kontakt Lone på tel. 40621484 og lad os drøfte, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.  • #
  • #
  • #
  • #
  • #