Synlighed og mersalg via design

Kondrup&Co hjælper startups og SMV’er med at skabe værdi og vækst gennem forretningsudvikling, internationalisering og organisationsudvikling. design concern bidragede ved at udvikle et nyt brand, ny corporate identity og et nyt onlineunivers, som skaber synlighed og merværdi.

Kondrup&Co

Resultater.

Udvikling af ny corporate identitet

Skarp kommunikation

Univers som afspejler virksomhedens professionalisme

Styrkelse af synlighed, konkurrencekraft og mersalg

Udvikling af ikoner

{

“Hos Kondrup&Co vil vi gerne skabe fokuseret vækst på B2B-markedet gennem rådgivning og tæt samarbejde. Vi gør en forskel for startups og SMV’er og yder dét ekstra, som gør forskellen. Vi valgte fra starten at arbejde med designvirksomheden design concern, som har udviklet vores visuelle identitet og website. Vi var på bølgelængde med det samme – de har lyttet til vores ønsker, har givet modspil og sparring – og vi står med et markant resultat, som vi er rigtig glade for.”

Allan Kondrup, CEO

Om projektet.

Opgaven for design concern var at skabe et stærkt brand, som bl.a. understreger den forretningsmæssige udvikling og de fordele, man som kunde får via samarbejdet med Kondrup&Co.

Brandingen skiller sig ud med sit enkle og stærke univers. Logoet fik en klar og enkel form: Et markant bogstavmærke i sort med et gult og-tegn. Tegnet symboliserer samarbejde og det ekstra, man får med, når man vælger konsulenthuset Kondrup&Co som samarbejdspartner. Vi har desuden udviklet markante og farverige ikoner, der repræsenterer de forskellige services, som Kondrup&Co tilbyder.

I tæt samarbejde fik vi styr på både form og indhold på det nye website, så det nemt og hurtigt fortæller, hvad potentielle kunder kan forvente af et samarbejde med Kondrup&Co.

Den nye identitet afspejler både en erfaren virksomhedsejer og en up to date virksomhed med et klart budskab.

ungliv-pin
ungliv-pose
ungliv-pose
ungliv-pin

Relaterede cases.