Digital afrapportering letter hverdagen

Kran & Staal servicerer kraner og udfører diverse opgaver som stålmontage, svejsninger og montage af industrigummi ude på byggepladserne. Virksomheden ønskede at digitalisere arbejdsprocessen med afrapportering i forbindelse med disse eftersyn. Samtidig med redesign af nyt og brugervenligt online univers, skabte design concern desuden en medarbejderportal med online afrapporteringsfunktion.

Kran & Staal

Resultater.

Øget synlighed med stærk profil 

Styrkelse af konkurrencekraft

Brugervenligt interface

Effektiv og besparende online afrapportering

Administrativ lettelse for medarbejdere

{

“Vi har fået opgraderet vores hjemmeside, så kunderne kan finde os og så vi får kommunikeret vores kompetencer på bedst mulig måde. Vi har også fået en ny digital afrapportering, som vi kan benytte direkte på byggepladsen. Det er super effektivt. Vi har oplevet, at design concern til fulde har forstået vores forretning – og vi har fået en løsning, som vi kan vokse med.”

Alex Døssing, CEO

Om projektet.

Kran & Staal havde et utidssvarende website med minimal information, som ikke gav henvendelser fra nye kunder.

design concern designede et nyt online univers, som afspejler Kran & Staal som den topprofessionelle og servicemindede virksomhed, de er.

Websitet viser de fire områder, som virksomheden opererer inden for, nemlig bygningsstål, løftegrej, kraner og industrigummi.

Hjemmesiden rummer desuden et medarbejder-login, hvor medarbejderne kan registrere tidsforbrug og udfylde eftersynsrapporter online fra byggepladsen.

Rapporterne kan sendes direkte til kunderne og tjener desuden som dokumentation for udført arbejde.

Der er også udarbejdet en digital salgsliste, hvor medarbejderne udfylder de forskellige delkomponenter, som ofte indgår i et eftersyn – igen fra byggepladsen. Den digitale salgsliste sikrer, at det materiale, der bliver brugt, også bliver viderefaktureret – frem for måske at blive glemt i farten.

Kran & Staal har fået et digitalt og skalerbart univers, som letter hverdagen og gør virksomheden mere lønsom.

ungliv-pose
ungliv-pin
ungliv-pose
screenshop medarbejder login

Relaterede cases.