Forretningsudvikling via B2B vækstplatform

Det nystiftede selskab Leaping Elephant fik ideen til en unik vækstplatform. Platformen skulle være et sted, hvor virksomheder og rådgivere kan mødes og skabe forretning sammen. Ideen krævede et helt nyt digitalt setup, og design concern bistod virksomheden imod målet om den perfekte vækstplatform.

Leaping Elephant

Resultater.

Online mødested for rådgivere og virksomheder

Design- og udviklingspartner

Unik kommunikationsplatform

Skalérbar digital platform

Designunivers

{

“Formålet med Leaping Elephant er at give vækstorienterede virksomheder i primært SMV-segmentet og unge virksomheder de optimale betingelser for vækst. Leaping Elephant giver dig én samarbejdspartner og ét log-in til udviklingen af din virksomhed. design concern har lyttet og kommet med med- og modspil hele vejen i processen med at skabe en uvildig vækstplatform til formålet. Det har været en fin proces, og vi er nået frem til et rigtig godt resultat, som vi kan vokse med.”

Allan Kondrup Jensen, CEO

Om projektet.

Rigtig mange virksomheder har svært ved at danne overblik over de mange gode offentlige og private tilbud, der findes i Danmark.

I tæt samarbejde med grundlæggeren af Leaping Elephant udviklede design concern en ny licensbaseret vækstplatform. Her kan virksomheder og rådgivere mødes og få kompetent og uvildig rådgivning og viden samt nem adgang til fagspecialister. Derudover faciliterer vækstplatformen events, netværksdannelse, funding- og finansieringsmuligheder og meget mere. 

Alle platformens tilbud bidrager til at udvikle og vækste virksomheder – og tilmed er ydelserne samlet ét sted. Udover sparring og udvikling af den digitale platform stod design concern for udvikling af logo, visuelt univers og videoer, så platformen ser så godt som muligt ud for potentielle abonnenter.

Relaterede cases.