Innovationsnetværk får visuel identitet og website

Lifestyle & Design Cluster er et innovationsnetværk, der bygger bro mellem bolig-, tekstil- og livsstilsvirksomheder og vidensinstitutioner. Behovet for en digital platform, hvor netværket kan kommunikere deres viden og skabe forbindelser på tværs af sektoren, blev indfriet med et website, der indbyder til samarbejde og vidensdeling.

Lifestyle & Design Cluster

Resultater.

Øget synlighed med ny profil

Forstærket visuel identitet

Hjemmeside som er nem at vedligeholde

Digital platform for kreativt samarbejde og vidensdeling

{

I looooove it som Ole Henriksen ville sige–det nyt website gør mig glad HVER gang. design concern er fantastiske og helt igennem top pro og skønne at arbejde med (sagt i one-liner).

Frank Engelbrecht, projektleder

Om projektet.

Til forankring og formidling af viden og inspiration ønskede Lifestyle & Design Cluster et website, der kunne understøtte brobygning mellem virksomheder, forskningsinstitutioner og partnere. Samtidig skulle et nyt identitetsprogram hjælpe med at forstærke netværkets profil.

Netop den visuelle del af Lifestyle & Design Clusters behov blev vægtet højt, da det visuelle spiller en stor rolle inden for mode- og designbranchen. For at understrege netværkets dynamiske tilgang, udarbejdede design concern et logo, der symboliserer dette. 

Logoet forestiller en klynge – et fællesskab af mindre enheder – der sammen vokser sig stærkere. Der er samtidig “bevægelighed” i logoet, da de små grønne bobler graduerer i farve og størrelse.

Websitet er nemt at navigere i. Det har bl.a. en kalenderfunktion med overblik over aktiviteter og events samt et stort billedgalleri, der fremviser de mange projekter, netværket har faciliteret og deltaget i. Heriblandt de mange grønne projekter, som i dag spiller en stor rolle for både miljøet og de danske firmaer.

ungliv-pose
Gris ved varmelampe

Relaterede cases.