Lifestyle & Design Cluster

ldcluster - design concern
ldcluster - design concern

03 feb Lifestyle & Design Cluster

Lifestyle & Design Cluster er et innovationsnetværk, der arbejder målrettet på at fremme innovation og bæredygtig vækst i de små og mellemstore bolig- og beklædningsvirksomheder samt i de kreative brancher.

Design Concern har designet nyt logo og identitetsprogram samt det digitale univers i form af en hjemmeside, som bl.a. formidler og forankrer viden fra de mange projekter, som innovationsnetværket, konsortiepartnerne, virksomhederne og de kreative brancher samarbejder om.

Logoet symboliserer en klynge – et fællesskab af mange mindre enheder, som vokser sig stærke og stråler. De runde former er med til at skabe et indbydende udtryk, og de mange små bobler virker bevægelige og dragende og pirrer nysgerrigheden. Typografien er enkel og moderne. De små grønne bobler i navnetrækket er med til at koble logo og navnetræk sammen. De graduerer i farven og opnår herved en lysende effekt, der underbevist skaber tesen om, at det lysende og klare er væksten og fremdriften: Det er her idéer spirer, slår rødder og til sidst vokser sig til bæredygtige visioner. Hver af de små bobler kan også tolkes som individer eller (grønne) tanker og ideer, der popper op.

Websitet afspejler de mange aktiviteter og den store viden som innovationsnetværket bidrager til at udvikle og indsamle. Det grafiske udtryk varierer via det fleksible billedgalleri, som viser et udpluk af de mange spændende projekter. Det er samtidig nemt at navigere og finde frem til relevante informationer på hjemmesiden.

Se sitet her: www.ldcluster.com  • #
  • #
  • #
  • #