Prisvindende stol brugerne elsker at sidde i

Award: Red Dot Award, iF Product Design Award
Shortlist: FX Interior Design Award

Magnus Olesen A/S er en anerkendt og meget kvalitetsbevidst møbelvirksomhed. Den demografiske udvikling med flere seniorer har skabt et behov for at udvikle møbler, som forener æstetik med ultimativ funktionalitet, og som samtidig lindrer skader som fx ondt i ryggen, når man sidder ned i lang tid.

Magnus Olesen

Resultater.

Unikt design med optimal ergonomi

Bedst mulig siddekomfort for alle brugere

Trinløs indstilling af stoleryg og integreret lænepude

Designstol, som er attraktiv på markedet

{

Det er ikke et hvilket som helst produkt, der bliver sat i produktion hos virksomheden Magnus Olesen A/S. i-SIT stolen udspringer af en god idé og har et formål, at forene ultimativ komfort med enestående design. Det er lykkedes med i-SIT stolen designet af design concern.

Nils Knudsen, CEO

Om projektet.

Magnus Olesen i-SIT stolen er et opgør med en hidtidig situation på markedet, hvor forbrugerne har måttet vælge mellem enten en ergonomisk rigtig løsning eller en designlækker løsning. Med i-SIT har design concern formået at skabe en lænestol, der forener æstetik med ultimativ funktionalitet.

I udviklingsprocessen har seniorer og brugere med særlige behov, herunder eksempelvis rygproblemer, svage håndled og gigt, været omdrejningspunktet for brugerundersøgelserne. Magnus Olesen i-SIT er således blevet en lænestol, som alle, uanset alder, højde, drøjde og fysisk kunnen, sidder godt i.

i-SIT har et let og enkelt skandinavisk formsprog og et unikt design, der gør indtryk 360 grader rundt og samtidig er listen over ergonomiske funktionaliteter lang.

Sædets bredde og hældning er afstemt, så alle brugere sidder godt i den, mens siddehøjden gør det nemt at rejse sig fra stolen. Stoleryggen har en trinløs indstilling med en betjeningsknap ved armlænet og samtidig følger stoleryggen naturligt hoftens rotationspunkt, når man læner sig tilbage.

Derudover har stolen en integreret lænepude, der også kan indstilles efter brugerens behov, som sikrer maksimal komfort.

Brugerne er vilde med den fuldpolstrede i-SIT stol og designstolen har modtaget hele to internationale designpriser og en shortlisting.

ungliv-pose
ungliv-pin
ungliv-pin

Relaterede cases.