Høj kvalitet offline - nu også online

MC Uldall Maskinfabrik er en ordreproducerende virksomhed inden for bearbejdning af rustfrit stål, plast og aluminium, som leverer til bl.a. fødevare- og medicinalbranchen. Virksomheden havde brug for et gennemgående redesign af hjemmesiden og et brugervenligt online univers, der tydeliggør deres kompetencer og gør dem attraktive for kunder og medarbejdere.

MC Uldall Maskinfabrik

Resultater.

Øget synlighed

Stærkere profil udadtil

Styrkelse af konkurrencekraft

Nemmere at tiltrække nye medarbejdere

Brugervenligt interface

Nemt at vedligeholde for virksomheden

Logo MC Uldall Maskinfabrik
{

“Vi har længe overvejet at få opgraderet vores hjemmeside, så vi bliver mere synlige og attraktive over for nye kunder og ikke mindst nye medarbejdere. design concern har hjulpet os med design og udvikling. Vi har fået en hjemmeside, som opfylder vores ønsker og som vi nemt selv kan vedligeholde. Vi er blevet synlige og det skaber meget trafik til vores hjemmeside.”

Casper Rosvall, Produktionschef

Om projektet.

MC Uldall Maskinfabrik havde brug for en ny hjemmeside, der viser omverden alle de stærke kompetencer og services, virksomheden tilbyder.

design concern designede et nyt online univers, der afspejler MC Uldall Maskinfabrik som den kvalitetsbevidste og servicemindede virksomhed, de er.

Det nye website fortæller historien om virksomhedens nagelfaste holdning til kvalitet, der holdes i hævd af mester, svend, lærling og administrativt personale.

De konkrete services, fabrikken har specialiseret sig i, er beskrevet på forskellige undersider, og websitet er blevet SEO-optimeret, så virksomheden nemt kan findes på diverse søgemaskiner og søgeord. Samtidig er de blevet endnu mere attraktive for nye medarbejdere.

Sidst, men ikke mindst, har MC Uldall Maskinfabrik fået en skalerbar hjemmeside, som de kan vokse med. 

ungliv-pose
ungliv-pin

Relaterede cases.