Vækst via nyt navn og strategisk design

mp Denmark er en dansk strømpeproducent startet i 1939. Virksomhedens nye ledelse efterlyste en fornyet branding- og kommunikationsstrategi og et friskt syn på deres marked.
design concern udarbejdede bl.a. mp Denmarks nye brand, der både bragte virksomheden ind i det 21. århundrede og var tro mod virksomhedens DNA. 

mp Denmark

Resultater.

Styrkelse af konkurrencekraft

Etablering af rød tråd på tværs af virksomheden

Bedre kontakt til markedets trends

Forbedret kunderejse 

Vækst

{

“Hos mp Denmark har vi ændret fokus fra at være en traditionel strømpeproducent til at være markeds- og kundeorienteret. I processen har vi samarbejdet tæt med design concern og udviklet ny kommunikationsplatform, nyt navn, ny identitet med et tidssvarende logo samt et responsivt site og videoer. Kort sagt har vi fået en rød tråd igennem alt, hvad vi kommunikerer. Det har skabt stor attention i markedet. Nu er vi på forkant – også på det digitale område”.

Morten Bundgaard, CEO

Om projektet.

Med respekt for mp Denmarks årelange traditioner udviklede design concern en strategisk design plan, der i højere grad havde kunder og leverandører for øje. Der er desuden designet et nyt logo og en visuel identitet, der trækker tråde tilbage til virksomhedens DNA og historie, men samtidigt favner en ny tid i modebranchen.

I tæt samarbejde med mp Denmark har design concern designet og udviklet et digitalt univers, der både inspirerer og guider slutkunden. Efterflg. har mp Denmark tilføjet en webshop, så slutkunderne kan handle direkte.

Vi har også produceret videoindhold, som fortæller om mp Denmark og viser den spændende design- og innovationsproces, der ligger bag mp Denmarks stærke brand

Med en fremtidssikret designstrategi eg et lækkeret visuelt design har mp Denmark bragt deres betragtelige know-how om design, pasform og produktion med ind i den dynamiske modebranche.

mp denmark logoer gennem tiden
strømper close up
ungliv-pin

Relaterede cases.