Succesfuld startup via design og branding

Hvordan kommer vi bedst fra start med design og branding? Hvordan designer vi okklusionsudstyr, der performer i top, så topatleter sikres den bedst mulige genoptræning? Hvordan formidler og sælger vi produkter online? Se hvordan Occlude kom hele vejen rundt med designtænkning – og hvordan design concern hjalp til.

Occlude

Resultater.

Design af topprofessionelle okklusionsprodukter

Design af logo, visuel identitet og emballager

Etablering af rød tråd på tværs af alt materiale

Styrkelse af konkurrencekraft

Mersalg i indland og udland via webshop

Online vidensformidling om okklusionstræning

{

“Først og fremmest tak for hjælpen med at få realiseret vores projekt. Det er blevet lige som vi håbede på, og vi har allerede fået meget ros. Vi er meget tilfredse, og det er vores kunder heldigvis også.”

Thomas Cortebeeck, CEO

Om projektet.

Fordi Occlude var en startup, skulle virksomhedsudvidelsen ske i mindre bidder. Virksomheden henvendte sig dog ad flere omgange til design concern, hvilket gjorde det muligt at etablere den røde tråd, som kendetegner virksomheden i dag.

design concern blev dermed ansvarlig for en trinvis totalløsning, der både omfattede design af virksomhedens fysiske produkter, visuelle identitet samt website og webshop.

Vi designede eksempelvis et logo, der visualiserer en blodåre, hvor blodtilførslen delvist afklemmes. Farven er rød som blod, men med et lysere twist. Den visuelle identitet går igen i bl.a. visitkort, bannere, plakater, manualer og brugervejledninger, produktemballager, white papers mv.

Selve okklusionsmanchetterne til træningsbrug er designet, så de er nemme at bruge – og med et varmepræget Occlude-logo, der markerer hvor man regulerer lufttilførsel for at opnå det rette tryk. Manchetterne kan rulles sammen og fås i tre forskellige størrelser til overarm og lår. Størrelsen indikeres med farver. Der følger en mesh-pose med, så det er nemt at hænge produkterne op i træningslokalet.

Grundlaget for den nye webshop blev afklaret på et sprintforløb. Webshoppen er efterfølgende blevet designet og udviklet. Derudover har vi produceret content i form af billeder og videoer, der viser hvordan produkterne benyttes i træningssituationer.

ungliv-pose
ungliv-pin
ungliv-pose
ungliv-pin

Relaterede cases.