Nyt univers for grænseløse rejseoplevelser

Panorama Travel er et specialiseret rejsebureau, der tilbyder spændende oplevelser gennem både kultur- og naturrejser. Hos design concern skulle vi skabe en visuel identitet og et univers, der afspejler Panorama Travels DNA både på fysiske og digitale platforme – og sikre at rejseinteressede finder frem til hjemmesiden.

Panorama Travel

Resultater.

Visuelt univers på tværs af platforme

Styrkelse af konkurrencekraft

Forbedret trafik på website

Øget synlighed

Etablering af rød tråd på tværs af virksomheden

{

“Hos Panorama Travel har vi fokus på at skabe rejseoplevelser ud over alle grænser. Det skal være en oplevelse, der flytter noget for vores kunder. Vi valgte fra starten at arbejde med designvirksomheden design concern, som har udviklet vores visuelle identitet og vores website. design concern forstod vores budskab og designede en visuel identitet og et website, der understøtter vores mission. Kort sagt har vi fået en rød tråd igennem alt, hvad vi kommunikerer.”

Søren Bonde, CEO

Om projektet.

Den nye visuelle identitet afspejler den rejsende, som er på vej mod nye oplevelser.
Logoet er derfor designet med vandrende ben som visualiserer, at man flytter sig både fysisk og mentalt, når man rejser med Panorama Travel.

Det visuelle univers udfolder sig både på website og SoMe, på visitkort, på messer, på kuffertmærker, T-shirts og alle andre steder, hvor Panorama Travel er synlige.

Websitet er designet og udviklet, så det både inspirerer og guider de besøgende til nye oplevelser og rejsemål. Det skal være informativt, overskueligt og brugervenligt, men det skal især vække nysgerrigheden og rejselysten hos de besøgende.

Derfor er der tilført forskellige visuelle effekter og store flotte billeder, der malende fortæller om hvilke spændende rejser, der venter ude i verden. Websitet er desuden blevet optimeret i forhold til SEO for at styrke tilkomsten af potentielle kunder. Brugen af farver i logoet og på websitet er afstemt i forhold til naturens farver.

Vi har dermed skabt en rød tråd på tværs af alle virksomhedens kanaler, hvilket sikrer genkendelighed og troværdighed hos kunden.

Arbejdet med SEO betyder desuden mersalg for virksomheden.

SEO-indsats på siden har medført følgende resultater

%

Stigning i antal brugere

%

Stigning i antal sessioner

%

Stigning i antal sidevisninger

Tallene er sammenholdt med foregående periode på Google Analytics

ungliv-pose
ungliv-pin

Relaterede cases.