Digital platform til innovativ virksomhed

Parcel4you har succes med levering af pakker. De har specialiseret sig i skræddersyede shippingløsninger til e-commerce, og efterlyste en skalerbar digital plaform som matcher brugerenes behov – og som samtidig hjælper med at skabe en unik og genkendelig identitet. Enkelhed og overblik var i centrum.

Parcel4you

Resultater.

Øget synlighed, øget brugervenlighed

Stærk, visuel profil

Styrket konkurrencedygtighed

Nem vedligeholdelse af website

{

Lyse farvetoner, store billeder og enkle ikoner skaber et enkelt og rent udtryk. De gennemgående horisontale bånd inddeler indholdet i felter og skaber overskuelighed og hierarki på siderne.

Parcel4you

Om projektet.

Parcel4you er et specialiseret distributionsfirma, der tilbyder skræddersyede løsninger. Med innovative idéer servicerer Parcel4you kunder på tværs af grænser – og altid med slutkundernes behov i centrum.

Sammen med Parcel4you fandt vi frem til en digital platform: Et skalerbart, brugervenligt og responsivt website som sikrer god kommunikation. 

Blandt de grafiske virkemidler er store billeder og ikoner, som skaber overblik over ydelserne. Brugere kan hurtigt finde den ønskede information.

Websitet er også nemt at sprogversionere i takt med at firmaet udvider til nye markeder. I dag findes siden på tysk, engelsk, polsk og dansk – og den er nem at vedligeholde for interne medarbejdere.

Relaterede cases.