Platform til e-commerce forsendelser i Europa

Parcel4you har succes med levering af pakker i Europa. De har specialiseret sig i skræddersyede forsendelsesløsninger til e-commerce. Virksomheden efterlyste en skalerbar og brugervenlig digital platform med kant, og som naturligvis matcher brugernes behov – fx skal det være nemt at onboarde nye kunder. Som fast samarbejdspartner rådgav og udførte design concern opgaven i tæt samarbejde med Parcel4you.

Parcel4you

Resultater.

Øget synlighed, øget brugervenlighed

Styrket konkurrencedygtighed

Digitalt business tool

Nem vedligeholdelse af website

{

“Parcel4you (P4U) fik både rådgivning og en ny digital løsning. Løsningen gør det nemmere at forstå virksomhedens kerneydelser og de komplekse logistikprocesser, som håndteres nemt og effektivt. Samtidig er det blevet nemt for potentielle nye kunder, at finde ud af om P4U er den rette samarbejdspartner.”

Jana R. Jensen, Parcel4you

Om projektet.

Parcel4you er et firma, der tilbyder skræddersyede løsninger indenfor kontraktlogistik. Med innovative idéer servicerer virksomheden kunder på tværs af grænser – og altid med slutkundernes behov i centrum.

I tæt samarbejde med Parcel4you fandt vi frem til en digital platform, der nemt kommunikerer virksomhedens værditilbud og processer. Den nye digitale platform er naturligvis også skalerbar, brugervenlig og responsiv.

Det visuelle univers har fået tilsat procesillustrationer og ikoner, så det bliver nemt for kunderne at vælge netop den eller de services, der er behov for.

For Parcel4you er det en ekstra fordel, at det nu er blevet endnu nemmere at vedligeholde platformen, og at den fx kan sprogversioneres til nye markeder.

Relaterede cases.