Nu smækker låget ikke længere

Danske Pressalit er en af verdens førende virksomheder inden for fremstilling og design af toiletsæder. Pressalit bad design concern om at designe et nyt sæde, som på elegant vis integrerer et beslag, som betyder, at låget aldrig mere smækker i.

Pressalit

Resultater.

Øget synlighed med nyt design

Toiletsæde, som ikke smækker

Styrkelse af konkurrencekraft

{

“Diskret. Design. Dejlig. Så enkelt kan Delight beskrives. Delight tager D’et bogstaveligt og passer til de fleste D-formede toiletskåle. Wrap-over understreger det stramme design og soft close funktionen gør brugen til en fornøjelse. Det giver tilfredse kunder”.

Citat: Pressalit marketing

Om projektet.

Opgaven gik ud på at designe og udforme et enkelt toiletsædedesign med soft-close funktion, som kan passe til de fleste D-formede toiletkummer.

Diskret. Design. Dejlig. Det var den følelse, man skulle stå med, når det færdige produkt blev monteret. Under designprocessen var vi igennem en række udformninger og landede på en blød og afrundet form.

Toiletsædet fik navnet Delight og blev fremstillet af indfarvet duroplast med hængsler i rustfrit stål og plast.

Delight sædet har et såkaldt wrap-over låg, som selv lukker i uden at smække – og det redder allerede en lang række familier fra mange diskussioner.

ungliv-pose
ungliv-pin

Relaterede cases.