Online abonnementssalg med SIM-kortaktivering

Profort udvikler overvågnings- og styringssystemer til museer, landbrugs- og industrisektoren samt til det offentlige. Systemerne benytter SIM-kort, som kunderne køber og aktiverer via en digital abonnementsplatform. I forbindelse med eksport er der brug for en ny online platform, som er nem at anvende samt kan håndtere flere kunder og valutaer.

Profort

Resultater.

Nem SIM-kort aktivering for kunderne

Nem håndtering af flere kunder

Betaling med flere valutaer

Login funktionalitet

Eksportklar

{

Den nye online abonnementsplatform har lettet arbejdsbyrden og gjort det muligt for flere i organisationen at håndtere kunder og abonnementer. Samtidig er driftssikkerheden i forhold til aktivering af simkort og overskueligheden på sitet – både frontend og backend – højnet betydeligt.

Torben Iversen, CEO

Om projektet.

På den nye, brugervenlige online platform kan både private og erhvervskunder købe, aktivere og administrere SIM-kort til Proforts produkter. Systemet validerer automatisk SIM-kortets gyldighed op mod simkort-leverandørens database via en API i forbindelse med aktiveringen.

Platformen gør det muligt at interagere online med Profort 24/7 – og det gør det nemt for kunderne. Samtidig er arbejdsbyrden lettet markant hos Profort, da systemet bl.a. automatisk trækker betaling i modsætning til tidligere, hvor det krævede en del manuel håndtering.

Profort er med løsningen blevet klar til at håndtere og servicere langt flere kunder.

Platformen er designet og udviklet af design concern og er blevet til i tæt samarbejde med Profort. design concern har desuden håndteret migrationen af kunder, abonnementer og information fra tidligere databaser til det nye system.

ungliv-pose
ungliv-pin

Relaterede cases.