Digitale løsninger til olie- og gasindustrien

Danske SAM-SYSTEM har siden 1972 udviklet og implementeret avancerede elektriske overvågnings- og styresystemer til tankbiler. Deres kunder tæller en lang række internationale olieselskaber. De kontaktede design concern med henblik på at få løftet virksomhedens kommunikationsdesign – online såvel som offline.

SAM-SYSTEM

Resultater.

Øget genkendelighed for kunderne

Stærkere profil udadtil

Etablering af visuel identitet

Mulig besparelse for virksomhedens kunder

{

SAM-SYSTEM har kunder i Skandinavien, England og Tyskland, og flere nye eksportmarkeder er inden for rækkevidde. En professionel digital kommunikation er væsentlig, og med den nye hjemmeside, animation og brochurer er vi kommet op i en ny liga.

Peter Rødkjær, CEO

Om projektet.

Det skræddersyede website er opbygget således, at medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere nemt finder de informationer, der er behov for.

Animationsvideoen formidler simpelt det ellers avancerede Sam Stand Alone COP Cross Over Prevention-system, og forklarer produktets mange fordele for nye kunder over hele verden. Animationen kan stå alene uden tekst/tale og kan derfor benyttes Worldwide.

Fordelene for SAM-SYSTEMs kunder består i store besparelser i olie- og gasindustrien, idet sammenblanding af forskellige olietyper i tankvogne og jordtanke undgås.

Foruden den forklarende animationsvideo og det brugervenlige website udarbejdede design concern også produktbrochurer og udstillings- og marketingmaterialer, som formidler virksomhedens produkter. Dette sikrer en høj grad af genkendelse, og værner tillige om SAM-SYSTEMs visuelle identitet.

ungliv-pose
ungliv-pin

Relaterede cases.