Øget salg med skalerbar webshop

Silkeborg Beslag og Værktøj A/S (SBV) huser en lokal butik i Silkeborg, hvor de med højt serviceniveau og konkurrencedygtige priser sælger kvalitetsprodukter til professionelle håndværkere. Under coronapandemien besluttede SBV at realisere drømmen om at gå online med en ny webshop og udvide markedet betragteligt. design concern blev valgt som designpartner.

SBV

Resultater.

Øget synlighed og mersalg

Fra lokal til national kundekreds

Styrkelse af konkurrencekraft

Nem håndtering af webshop inhouse

Vækst

man jumping in stretch pants
{

“Her hos Silkeborg Beslag og Værktøj har det længe været en drøm at få vores egen webshop, som har lige så mange muligheder, som vi tilbyder vores kunder i den fysiske butik. design concern har gennem hele designprocessen været åbne, hjælpsomme og fleksible med alle vores ønsker og behov. Stor ros og ikke mindst et kæmpe tak til dem for at realisere vores drøm.”

Sarah Bundgaard, webshop-ansvarlig

Om projektet.

Gennem et sprintforløb med SBV udviklede design concern en strategi og plan for den nye webshop, som skal sikre mersalg af varer til den professionelle håndværker på landsplan.

På webshoppen er der indlejret et PIM (Product Information Management)-system, der samler data og billeder ét sted. Det betyder at varerne fra SBV’s leverandører er integreret på webshoppen, hvilket giver en kortere time-to-market.

Den nye webshop sikrer at alle, der handler hos SBV, oplever samme høje serviceniveau, som når kunderne besøger den lokale butik i Silkeborg. Webshoppen er nem at håndtere og opdatere for virksomhedens medarbejdere. SBV har samtidig fået indfriet ambitionen om at skalere salget ved nu også at nå ud til kunder i hele landet. Dermed har de sikret sig en god bid at det nationale marked for håndværkerartikler.

ungliv-pose
ungliv-pin

Relaterede cases.