Afspejl det du er.

Dit brand, din identitet.

Med design og branding kommunikeres essensen af din virksomhed til omverdenen og til dine kunder. God branding fokuserer på din virksomheds styrker og fortæller, hvorfor dine produkter og services er bedre end andre på markedet og hvad man kan forvente. Du skal løbende værne om dit brand, i alle touch points on- og offline, hvor dine kunder møder dig. Tjek gerne flg.:

  • Skaber du sammenhæng mellem hvem din virksomhed er og hvad dine kunder ser?
  • Matcher din virksomheds DNA det grafiske udtryk i fx logo, billeder og farver på din hjemmeside?
  • Er der sammenhæng i al kommunikation, både skriftligt og visuelt, på tværs af medier?
  • Er det tid til en opfriskning af dit brand og logo, så det følger med tiden?

Jo mere bevidst, konsekvent og veltilrettelagt din kommunikation er designet, desto større bliver synligheden og gennemslagskraften på markedet.

design concern hjælper med at skabe en tydelig og gennemtænkt relation mellem, hvem du er, og hvad dine kunder skal opleve. Du får fx hjælp med at designe dit nye brand, brushup af det gamle, faste vedligeholdelsesaftaler, her og nu-opgaver og meget mere.

Skil dig ud.

Hos design concern hjælper vi med at synliggøre din virksomheds DNA, så den skiller sig ud på den rette måde.

Du får hjælp til at udforme din strategi og din kommunikation, i billeder og ord, så du formidler det unikke ved lige præcis din virksomheds brand.

design concern kan også hjælpe dig med at vedligeholde og opdatere dit brand – eller rebrande, så I fortsat står helt skarpt over for jeres målgrupper. On- og offline.

Sådan har vi hjulpet andre virksomheder med branding via design.