Fordi udtryk gør indtryk.

Emballage, der performer hele vejen.

Emballagen er ofte det første indtryk kunderne får af dine produkter og din virksomhed. Derfor er kvalitet og design helt afgørende.

Matcher emballagens kvalitet selve produktet? Og afspejler emballagens design din virksomhed? Hvor nem er emballagen at åbne, er den nem at bortskaffe, og er den bæredygtigt produceret? Er det nemt at læse og finde informationer, selv hvis man ikke ser så godt?

Alle elementer skal spille maksimalt, så emballagen tilgodeser brugernes behov og signalerer de værdier, som du vil identificeres med i din virksomhed. 

Emballagen er ofte den eneste sælger.

Udviklingen af sælgende og brugervenlig emballage er en proces, som kræver indsigt.

Hos design concern er vi specialister i brugerbehov, og i samarbejde med dig udvikler vi din nye emballage, så den performer hele vejen: Fra pakkeriet til butikken, hvor emballagen sælger budskabet, og ikke mindst til slutbrugeren eller installatøren står med produktet i hænderne.

Emballagen kaldes ofte den sidste sælger, men ude i detailleddet er emballagen tit den eneste sælger. Derfor er det enormt vigtigt at designet er lavet, så brugeren intuitivt og hurtigt kan aflæse de informationer, der er nødvendige for en købsbeslutning.