Succesfuldt design er brugervenligt.

Brugertest og bliv sikker på designet.

Skal du i gang med et digitalt projekt? Ønsker du at gøre det nemt for brugerne at interagere uden besvær og frustrationer – og at de bliver lidt længere og tager action? Så er det en rigtig god idé at afsætte ressourcer til brugertest.

Den gode brugeroplevelse er essentiel, da den er med til at give tilfredse kunder. Derfor er det rigtigt vigtigt at sikre sig, at den fremtidige hjemmeside eller dit digitale produkt er nemt at gå til og navigere i.

Hos design concern har vi lang erfaring med brugercentreret design og udvikling af brugervenlige løsninger. Alle har gavn af et brugervenligt univers, og har din målgruppe evt. specielle behov, anbefaler vi altid at brugerteste tidligt i processen, så ressourcerne bruges optimalt.

Brug ressourcerne rigtigt.

Hvad: Testfase. Anbefales at brugerteste tidligt under designprocessen.

Hvordan: En testgruppe afprøver en prototype – fx interaktiv mockup.

Hvorfor: For at sikre et brugervenligt design inden udviklingsfasen, så der ikke spildes ressourcer på udvikling af et digitalt design, som brugerne ikke forstår.

Hos design concern kan du få hjælp til at brugerteste. Dermed sikrer du, at tid og penge går til en løsning, der er brugervenlig og opfylder din målgruppes behov. Det er især vigtigt, hvis du står overfor et større eller innovativt projekt, som i højere grad vil være uvant og derfor mindre intuitivt for brugeren. Men alle digitale løsninger, store som små, bør være brugervenlige.

Vil du gerne have en snak om dit projekt, og hvordan en brugertest kan hjælpe?

Processen.