Digitaliser din markedsføring.

Nå flere kunder online.

Tag din forretning skridtet videre ved at sætte ind på digital markedsføring.

Prøv fx at tjekke flg.:

  • Matcher din online tilstedeværelse og kommunikation dit brand?
  • Ved du, hvordan din virksomhed kan blive mere synlig og tiltrækkende for potentielle kunder online?
  • Kender du alle dine digitale muligheder, og udnytter du dem optimalt i din salgsstrategi?

God branding fremhæver det unikke ved din virksomhed, dine værditilbud og hvorfor, dine kunder bør vælge dig. Med digital markedsføring åbnes der op for flere kommunikationsplatforme, så du kan øge dit brands synlighed og nå ud til flere potentielle kunder. Det er derfor vigtigt, at din online tilstedeværelse er gennemtænkt og målrettet.

Digital markedsføring kræver god planlægning og eksekvering, men der er heldigvis hjælp at hente hos design concern. Få en helhedsorienteret tilgang til at promovere din virksomhed og kommunikere dine budskaber digitalt gennem forskellige kanaler og strategier, så du fremmer din online synlighed via f.eks. Google søgeresultater, tiltrækker de rigtige kunder samt skiller dig ud fra mængden med en unik visuel identitet og fængende indhold.

Contentplan.

Kom på forkant med indhold som blogindlæg, nyhedsbreve og posteringer på sociale medier med en contentplan. Vi kan hjælpe med planlægningen, så du får struktur og en klar oversigt over idéer, udvikling af indhold samt hvornår, det skal udkomme, og på hvilke kanaler.

E-mail marketing.

Få hjælp til opsætning af kontaktformularer eller tilmelding til nyhedsbreve på din hjemmeside, integration mellem website og e-mail marketing system samt opsætning og design af unikke e-mail-templates, der passer til din virksomhed og målgruppe. design concern klæder dig på til at sende relevant og engagerende indhold til de kontakter, som har givet samtykke til markedsføring. E-mail marketing kan være en nem, hurtig og omkostningseffektiv måde at øge både omsætning og kundeloyalitet. Det består af hhv. kampagnemails, nyhedsbreve, automations/flows samt en række underliggende aktiviteter såsom leadgenerering.

Annoncering.

Skab vækst med en Google ad på Googles online annonceringsplatform, der gør din virksomhed synlig, når potentielle kunder søger på produkter eller services, du tilbyder. Få hjælp hos design concern til at opsætte skræddersyede kampagner, der matcher dit budget og behov, så du får mere og relevant trafik til din hjemmeside. Fastslå en månedlig budgetgrænse og betal kun for resultater, f.eks. når nogen klikker sig videre til dit website eller ringer til din virksomhed.

SEO.

Få flere besøgende på din hjemmeside med Search Engine Optimisation (SEO). Søgemaskineoptimering er et af de vigtigste områder at få styr på, hvis potentielle kunder skal kunne finde din virksomhed på Google. Vi kan hjælpe med at øge din virksomheds synlighed via det rette indhold med relevante søgeord samt optimere On-page SEO som sidetitler, overskrifter, metatags, beskrivelser, billedtekster og URLs.

SoMe.

Få hjælp til at optimere din tilstedeværelse på sociale medier (SoMe). Det er i dag et oplagt kontaktpunkt mellem din virksomhed og dine målgrupper, da du møder dem, hvor de er. design concern kan hjælpe med at lægge en plan og guide dig i, hvordan du bedst kommunikerer afhængigt af platform og på baggrund af dit brand, så du kan bygge relationer og skabe loyalitet via engagerende og relevant indhold.