M365 og dens mange fordele.

Adgang til populære Microsoft apps.

Med Microsoft 365 (M365) lægger du fundamentet for produktivitet. Du får adgang til en lang række af de mest populære Microsoft apps såsom Word, Excel, PowerPoint, Microsoft Teams, Outlook og OneDrive.

Via OneDrive kan du bl.a. nemt dele dokumenter og filer med dine kolleger i realtid samt rette i samme dokument, og med Teams får du en digital fleksibilitet, som i stigende grad bliver hverdag for mange. Og så kan du arbejde med Office-pakken fra både desktop, tablet og smartphone.

 

Forskellige pakkeløsninger.

M365 er endvidere meget tilpasningsvenligt. Du har muligheden for at vælge imellem en masse forskellige pakkeløsninger, så du kan finde den, der lige matcher dit behov. Derudover tilbyder M365 et hav af forskellige tjenester og tilkøb, og der kommer hele tiden nye til.

Microsoft 365 er derfor løsningen for dig, der har brug for alle de populære Microsoft produkter – herunder en professionel mailløsning. M365 dækker over mail og kalender, populære Microsoft apps, tjenester og værktøjer, tilkøb såsom Microsoft 365 backup samt alle de nødvendige apps og funktioner.

Saml al kommunikation.

Ved at samle al kommunikation i det samme miljø, både mail, kalender og apps, lægger du fundamentet for effektivisering og produktivitet. Du får masser af plads, hvor du kan gemme nærmest alle de filer, du vil. Derudover har M365 en oppetidsgaranti på 99,9 %. Det er altså en løsning, som du kan regne med. En løsning der altid er opdateret og online.

 

Microsoft 365-backup.

Du kan supplere din Microsoft 365-løsning med en 365-backup. Her sikrer du, at dine filer og mails ikke går tabt, hvis uheldet skulle være ude. Sletter du en fil uden en backupløsning, så ryger den i papirkurven i 30 dage og forsvinder derefter – for altid. Dette vil du kunne undgå med en backupløsning.

Der kan være mange årsager til, at filer forsvinder. Det kan være menneskelige fejl, men også eksterne trusler i form af virus og andet ondsindet software. Det er noget, du er nødt til at gardere dig imod, og det er derfor vigtigt at være på forkant med sikkerheden.

Har du brug for hjælp til at opsætte Microsoft 365 og/eller Microsoft Backup? Kontakt os herunder, og vi vil med glæde være til hjælp.