Fordi en nem hverdag betyder tilfredse kunder.

Udnyt potentialet i servicedesign og spot nye forretningsmuligheder.

Hvornår har du sidst foretaget et tjek på, hvordan kunderne oplever jeres services? Og er det nemt for medarbejderne at servicere kunderne? Kan tingene gøres på en smartere måde?

Ved hjælp af designmetoder tager vi temperaturen på både dine brugere og medarbejderes behov og oplevelser. Sammen kigger vi ind i og udfordrer nuværende processer og services. Vi idéudvikler og finder frem til, hvad der kan skabe merværdi, og hvordan idéerne kan bringes til live med nye services. Servicedesign sætter fokus på at øge brugertilfredsheden, at gøre hverdagen smartere og optimere bundlinjen – til gavn for alle parter.

Brugerinddragelse i fokus.

Det viser sig gang på gang, at produkter og services, som udvikles på baggrund af reelle brugerbehov, skaber både tilfredse kunder og medarbejdere.

Via analytiske og kreative designmetoder inddrager vi hos design concern kunder, medarbejdere og andre specialister i udviklingsprocessen. Her afkodes brugerbehov samt eksisterende processer, og kunderejsen afdækkes. På baggrund heraf udvikles nye, værdifulde services, som gør hverdagen nemmere og smartere for alle.