Kom godt fra start.

design concern tilbyder et indledende møde, hvor vi drøfter dine tanker, ideer og udfordringer. Sammen ser vi ind i din virksomhed: Processerne, dine produkter og services, dit brand, dine målgrupper og markedet mv.

En god start giver et godt resultat.
Når vi har drøftet behov og formål på det indledende scopingmøde, foreslår vi en velegnet proces og løsningsmuligheder, som matcher dine udfordringer.

Måske har du brug for yderligere behovsafdækning eller ideudvikling med en workshop eller et Google Sprint. Måske er du allerede klar til at starte med et brandingprojekt eller en ny hjemmeside. Måske kan du søge funding til større projekter. Vi hjælper dig med afklaring, og er der et godt match, kan vi sikkert også hjælpe dig med praktisk udvikling. Du kan se mere ved at klikke på links til højre.

Vi har mange års erfaring med at pejle virksomheder fra forskellige brancher i den rigtige retning, så du får udviklet dét, der giver bedst mening for din forretning. Med design concern som samarbejdspartner kan du trygt tage næste skridt.