Afklaring og udvikling via Google Sprint

Skanroll A/S har mere end 30 års erfaring som totalleverandør af transportsystemer og specialmaskiner til intern transport til brug i industri, affaldsbehandling og råstofindvinding. Skanroll ønskede at videreudvikle hjemmesiden baseret på kunderejsen og det resulterede bl.a. i en ordrekonfigurator, der kunne nedbringe antallet af fejlordrer.

Skanroll

Resultater.

Nyt user interface

Stærkere online kommunikation

Styrkelse af konkurrencekraft

Bedre tilførsel af varme leads 

Besparelse i kraft af reduktion af fejlordrer

Nem vedligehold af website fremadrettet

Attraktiv i forhold til rekruttering

{

“Vi havde brug for en webplatform, som skulle gøre det endnu lettere at være kunde hos Skanroll. Vi valgte at samarbejde med design concern, som vi havde fået anbefalet. De er specialister i at designe og udvikle brugervenlige webløsninger, der skaber værdi for brugerne – og det passer som fod i hose til Skanrolls filosofi.”

Inga Kjærgård Andersen, marketing

Om projektet.

Kunderejse og ideer blev afklaret via et Google Sprint. design concern skabte herefter en lettilgængelig digital kundeoplevelse via et nyt brugervenligt webdesign, som også er klargjort til senere sprogversionering.

Websitets layout understøtter den visuelle identitet og det farveunivers, som kendetegner Skanroll. Farverne benyttes til at navigere i de fire overordnede produktkategorier – transportsystemer, transportruller, recycling og affaldssorteringer samt udviklingsprojekter.

Hjemmesiden er baseret på WordPress CMS, hvilket gør det enkelt for Skanroll selv at tilføje nyt indhold og derved holde siden opdateret med de nyeste produkter og nyheder. For at gøre det lettere for kunderne at finde Skanroll ved Google-søgninger, er websitet desuden blevet SEO-optimeret.

design concern har også udviklet en online konfigurator til afgivelse af ordrer. Den medvirker til en reduktion af antallet af fejlproduktioner, når der skal laves ordrer efter specialmål – mål som kunden selv indtaster. Konfiguratoren sparer tid og mindsker fejl, hvilket giver rigtig god mening for begge parter.

Skanroll ønskede derudover at få udviklet en brochure, som giver indblik i Skanrolls værdier og kompetencer. design concern designede derfor en brochure, hvor Skanrolls identitet og farveunivers tydeligt går igen i det visuelle udtryk.

Som fast samarbejdspartner har design concern desuden rådgivet og udarbejdet et oplæg til, hvordan virksomheden synliggør sig selv i forbindelse rekruttering af medarbejdere i et kompetitivt marked. En effektiv popup-annonce, en underside på hjemmesiden samt annoncering på Ofir og Facebook har betydet, at ledige stillinger hurtigt er blevet besat af de rette medarbejdere.

ungliv-pose
ungliv-pin

Relaterede cases.