Forretningsforståelse giver attraktiv identitet

SolutionHouse har været med på hele it-rejsen, og repræsenterer nogle af ERP-branchens allerdygtigste specialister. Når man arbejder med de nyeste trends og teknologier, skal det digitale ansigt udadtil matche, hvilket var en opgave, som design concern blev bedt om at varetage. Solution House blev alt i alt så attraktiv, at østrigske BE-Terna skyndte sig at opkøbe virksomheden.

SolutionHouse

Resultater.

Øget synlighed og værdi

Ny visuel identitet med kant

Bedre kundeoplevelse

Efterfølgende opkøbt af BE-terna

{

“SolutionHouse står bag nogle at Europas største it-løsninger – det er vi stolte af. Vi er samtidig i vækst, og udvider på flere markeder. Derfor var det på tide at kigge på, hvilke signaler vi sender til omverdenen. Gennem designprocessen har vi, i tæt samarbejde med design concern, fundet frem til vores nye visuelle identitet og fået et lækkert onlineunivers, som afspejler hvem vi er i dag. Vi er blevet mere synlige, både over for nye kunder, samarbejdspartnere og kommende medarbejdere. Alt sammen noget som bidrager til vores vækstrejse.”

Niels Erik Petersen, CEO

Om projektet.

Den indledende fase tog udgangspunkt i virksomhedens værdier, hvorefter vi udformede en ny kommunikationsstrategi i samarbejde med kommunikationsbureauet RETNING. Herefter blev den nye identitet til efter talrige logo-sketches og farveoplæg, hvor vi sammen med SolutionHouse valgte den retning, der skulle danne grundlag for hele løsningen.

Løsningen skulle bære præg af, at SolutionHouse på mange måder er markant anderledes end sine konkurrenter i en branche, der beskrives som værende ”kedelig” til tider. SolutionHouse tilbyder super solutions og tænker ud af boksen. De tør udfordre og løfte barren for sine kunder og for sig selv.

Derfor var det nærliggende, at logoet symboliserer nye ideer og muligheden for at se tingene ovenfra, hvorfor der er en snert af “Superman-S” at finde i logoet. Den gennemgående orange farve symboliserer dynamik og arbejdsglæde, det positive, det udfordrende og det driftige.

Et website, hvor virksomhedens identitet tydeligt afspejles, står nu klar til at byde nye kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere velkommen til SolutionHouse.

Løsningen har været med til at øge synligheden og værdien af virksomheden. SolutionHouse er efterfølgende blevet opkøbt at BE-terna.

ungliv-pose
ungliv-pin

Relaterede cases.