Sprintforløb skabte effektiv digital platform

Spangkilde Teknik er specialister i effektive og ergonomiske arbejdsgange, der forbedrer arbejdsvilkårene for mange faggrupper. I forbindelse med den strategiske forretningsudvikling havde de brug for at gentænke, hvordan digitalisering kan gøre hverdagen smartere.

Spangkilde Teknik

Resultater.

Digital platform målrettet brugernes behov

Effektivisering via digital konfiguration

Optimal synlighed gennem SEO

Brugervenligt website

Om projektet.

For at skabe et solidt grundlag for digital videreudvikling gennemførte vi et sprintforløb med Spangkilde Teknik. Sprintet afdækkede brugerbehov, mulighederne for og udfordringerne i forbindelse med den digitale omstilling.

Med udgangspunkt i sprintforløbet udviklede vi grundlaget for det digitale designunivers, som er tilpasset både Spangkilde Teknik og ikke mindst kundernes behov. Der blev designet et målrettet og brugervenligt website, som gennem en grundig SEO-optimering sikrer optimal synlighed.

Som en del af websitet har vi udviklet en brugervenlig digital produktkonfigurator, så kunderne nu kan sende en direkte forespørgsel og samtidig få overblik over ekstraudstyr 24/7. Det har skabt flere varme salgsleads og lettet salgsarbejdet væsentligt hos Spangkilde Teknik.

Den digitale omstilling har gjort det nemt og tidsbesparende at servicere kunderne bedst muligt.

Relaterede cases.