Sprintforløb skabte effektiv digital platform

Spangkilde Teknik er specialister i effektive og ergonomiske arbejdsgange, der forbedrer arbejdsvilkårene for mange faggrupper. I forbindelse med den strategiske forretningsudvikling havde de brug for at gentænke, hvordan digitalisering kan gøre hverdagen smartere.

Spangkilde Teknik

Resultater.

Digital platform målrettet brugernes behov

Effektivisering via digital konfiguration

Optimal synlighed gennem SEO

Brugervenligt website

Lettet salgsarbejde

Forbedret brugerrejse

{

“Vi har de seneste år brugt design concern til en stor opdatering af vores hjemmeside Spangkilde.dk, med et ønske om at få flere kunder gennem såvel hjemmeside som webshop. Vi er blevet hjulpet af meget kompetente medarbejdere, som har hjulpet os frem til en hjemmeside, som allerede nu viser resultater.”

Casper Christensen, salgsansvarlig

Om projektet.

For at skabe et solidt grundlag for digital videreudvikling gennemførte vi et sprintforløb med Spangkilde Teknik. Sprintet afdækkede brugerbehov, mulighederne for og udfordringerne i forbindelse med den digitale omstilling.

Med udgangspunkt i sprintforløbet udviklede vi grundlaget for det digitale designunivers, som er tilpasset både Spangkilde Teknik og ikke mindst kundernes behov. Der blev designet et målrettet og brugervenligt website, som gennem en grundig SEO-optimering sikrer optimal synlighed.

I forbindelse med den digitale omstilling har vi opsat en webshop med produktkonfigurationer, så kunderne nemt kan få et overblik og tilkøbe de forskellige muligheder samt ekstraudstyr. Dette har lettet salgsarbejdet væsentligt og gjort det nemmere at være kunde hos Spangkilde Teknik.

Den digitale omstilling har gjort det nemt og tidsbesparende at servicere kunderne bedst muligt.

Relaterede cases.