Mikroskoper forener design og funktionalitet

Award: Apex NPI Award, San Diego, USA
Award: Seal of Excellence, Federal Agency for Technical Regulation and Metrology of the Russian Federation

TAGARNO startede med at udvikle banebrydende digitale kameraløsninger til folk med nedsat syn. I dag udvikles digitale mikroskoper til tre primære målgrupper: Elektronik, landbrug og til mennesker med synshandicap. design concern har formgivet en række af de succesfulde produkter.

TAGARNO

Resultater.

Brugervenligt design

Øget synlighed – øget eksport

Styrkelse af konkurrencekraft

Design- og produktionsoptimering

{

“MAGNUS HD TREND har vundet prisen ”New Product Introduction (NPI) Award” i kategorien ”Rework and Repair Tools” ved IPC APEX-messen i Californien og den russiske pris ”Seal of Excellence” fra Federal Agency for Technical Regulation and Metrology of the Russian Federation. Det er både vi og vores kunder rigtig glade for.”

Eli Tømmergaard, TAGARNO

Om projektet.

For TAGARNO er høj kvalitet helt afgørende og visionen er intet mindre end at skabe state-of-the-art løsninger. TARGANOs forstørrelsessystemer kombinerer optisk og digital forstørrelse med autofokus og gengivelse i superb HD billedkvalitet. Produkterne skal bl.a. være stabile og nemme at betjene og man skal kunne finjustere kameraet. Der skal selvfølgelig også indbygges LED lys.

I designprocessen er viden om brugerbehov og ergonomi afgørende – en viden som skal integreres i produktets design, så produkterne bliver så nemme og effektive at bruge som muligt. Her er design concern specialister.

I tæt samarbejde med TAGARNOs udviklingsafdeling blev MAGNUS HD PRESTIGE designet med et kompakt design, som sikrer optimal stabilitet og dermed forstørrelse uden forvrængning eller forstyrrelser.

Produktet er udformet med henblik på god ergonomi, som er med til at sikre, at såvel brugerens øjne, nakke og arme skånes under daglig brug. Produktet har modtaget en amerikansk såvel som en russisk pris for godt teknisk og designmæssig udførelse. Se PRESTIGE her på TARGONOs hjemmeside. Herefter kom MAGNUS HD TREND samt AIR til –  avancerede forstørrelsessystemer, som kombinerer ultimativ HD billedkvalitet med mikroskopets forstørrelsesoptik. Også her sikrede design concern et brugervenligt design med gnidningsløs betjening, nem og præcis finjustering af kameraet samt fuldt overblik over betjeningsknapperne på toppen og siden. Se TREND her på TARGONOs hjemmeside.

Relaterede cases.