Fra startup til etableret ingeniørvirksomhed

Tech Invent kom til os hos design concern med et ønske om at skabe en brandidentitet, der kunne udtrykke den professionalisme og idérigdom, ingeniørfirmaet besidder. Vi hjalp dem med dette mål ved at udtænke en designlinje og udvikle et brugervenligt website, der passede til netop deres profil.

Tech Invent

Resultater.

Øget synlighed og genkendelighed

Etablering af rød tråd på tværs af virksomheden

Formidling af kompetencer

Forbedret faglig kommunikation

{

“I samarbejde med design concern fik vi hos Tech Invent en ny brandidentitet, som differentierer os fra andre ingeniørfirmaer. Designarbejdet er med til at skabe en unik position som “det friske, professionelle pust” inden for maskinbranchen.”

Jesper Nygaard, co-founder

Om projektet.

Med en voksende kundebase manglede Tech Invent et gennemtænkt og konsekvent brand, de kunne genkendes på. Netop firmaets unikke brand blev til i fællesskab med design concern, og vi udtænkte et logo og en designlinje, som virksomheden kunne genkende sig selv i. Vi udviklede også et brugervenligt website ud fra denne designlinje.

Som et selvbeskrevet “friskt pust” inden for ingeniørbranchen har virksomheden innovation og ekspertise som deres primære fokuspunkter. Til at udtrykke disse værdier visuelt udarbejdede design concern et logo i form af en stiliseret møtrik. Bogstavet “E” uden den lodrette streg gennemtrumfer den åbenhed og lethed, der kendetegner Tech Invents forretningsfilosofi.

Tech Invent fik også hjælp med at producere videoer, der skulle udtrykke deres videbegær og appetit på innovation, og ikke mindst fremhæve Tech Invents særlige arbejdsformer via en animationsfilm.

Relaterede cases.