Sårbare unge får nem adgang til livsvejledning

UngLiv.dk er eksperter i arbejdet med terapi til børn, unge og unge voksne. Med børn og unge som målgruppe er det afgørende at være up to date, når det gælder online tilstedeværelse. Se hvordan design concern i et tæt samarbejde med UngLiv.dk har skabt en digital platform til de sårbare unge og professionelle psykologer.

UngLiv.dk

Resultater.

Afklaring af brugerbehov

Brush-up af visuel identitet og logo

Rød tråd på tværs af alle materialer

Website målrettet målgrupperne

Online platform, som hjælper den unge målgruppe

Brugervenlig login-funktion

Om projektet.

Grundlaget for projektet er skabt via et sprintforløb, hvor hovedfokus var at skabe en digital platform og en visuel identitet, der både fanger og fastholder målgrupperne – og tager udgangspunkt i aktuelle brugerbehov.

Via den digitale platform, websitet, kan både børn og unge, pårørende samt fagprofessionelle nemt finde relevant information. For at gøre siden brugervenlig for den besøgende tager websitet udgangspunkt i en tredeling.

Websitet henvender sig således direkte til den enkelte målgruppe og styrer brugeren mod det indhold, som er relevant for den enkelte. Det er også muligt at logge ind og finde relevante materialer.

For at imødekomme ønsket om et moderne udtryk, der også appellerer til de unge, fik Ungliv.dk et nyt logo.

Logoet tager udgangspunkt i det kendte symbol for psykologi, og har stærke referencer til faget. Samtidig er der lavet modificeringer, så der også drages paralleller til et barn og en ung.

Ungliv.dk er blevet en synlig og attraktiv virksomhed at samarbejde med og arbejde hos.

ungliv-pose
ungliv-pin

Relaterede cases.