Rådgivning gjort nemt med ny digital platform

Venti har siden 1973 udviklet, produceret og solgt produkter til ventilations- og VVS branchen i Norden. Venti havde ønsker om at skabe en stærk digital platform, med en tydeligt kategorisering af produkter og tilbehør.  

Venti

Resultater.

Øget synlighed med stærk profil 

Styrkelse af konkurrencekraft

Brugervenligt interface

Nemt overblik over produkter og tilbehør

Administrativ lettelse for medarbejdere

Om projektet.

Venti både producerer og rådgiver om ventilation. Med henblik på at øge virksomhedens synlighed i markedet via ny digital platform, har design concern arbejdet med en kortlægning af Ventis serviceydelser og produkter. Dermed har det været muligt at kategorisere indholdet og skabe en brugervenlig hjemmeside.

Foruden at løfte virksomheden visuelt har den nye struktur på hjemmesiden betydet, at det nu er blevet meget nemmere at finde den ønskede information, uanset om man er bygherre, ingeniør eller arkitekt. Og nu endda med mulighed for at bestille og se tidligere ordre mv. i en webshop.

Alt i alt betyder det øget effektivitet og sparer dermed tid for Venti, da brugerne er blevet mere selvhjulpne ift. at finde den ønskede produktinformation inkl. billeder, produktark og brochuremateriale online.

Efterfølgende implementerede design concern samme effektive strategi på Ventis søsterselskab safeti.nu, som producerer brandslukningsmateriale.

ungliv-pose
ungliv-pin
ungliv-pose
screenshop medarbejder login

Relaterede cases.