Branding af bæredygtige plug & play vaskehaller

Washbox udvikler arkitekttegnede, modulære bilvaskehaller, der kan stilles, hvor du vil, og flyttes, når du vil. De leveres færdigmonterede og klar til brug – helt uden gravearbejde. En bæredygtig totalløsning med mange fordele. design concern var med fra starten, da brand, logo og online univers skulle udvikles.

Washbox

Resultater.

Øget kendskabsgrad

Styrkelse af konkurrencekraft

Brugervenligt online univers

Stærk visuel identitet

{
“Da vi stod overfor lanceringen af vores nye virksomhedsgruppe, Ipart Group og herunder to eksisterende og to nye datterselskaber, havde vi brug for en overordnet CVI med alt hvad dette indebar – logoer, farvepaletter, grafiske elementer, nye sites mm. Her var design concern vores partner, som hjalp med at holde styr på alle de mange opgaver samtidig med, at der blev skabt en rød tråd igennem udtrykket og de enkelte elementer. design concern har under hele projektet haft stort overblik og ikke mindst udvist stor hjælpsomhed, engagement og evne til både at agere hurtigt i visse aspekter og på samme tid være afventede i andre ift. ventetid pga. diverse arbejdsprocesser i vores virksomhed – alt sammen med et stort smil og servicemind.”

Mia Belland Sølvsten, Group Communication Manager i Ipart Group A/S

Om projektet.

Washbox-vaskehallen er en videreudvikling af den klassiske bilvaskehal – og et ambitiøst modulbyggeri. Washbox udvikler løbende den ultimative, bæredygtige vaskehal inkl. TotalService-konceptet. Det betyder bl.a. besparelser på vandforbrug samt en nem og omkostningseffektiv hverdag med daglig overvågning og support for vaskehallernes ejere.

design concern har bistået med designstrategisk sparring, workshop og udvikling på den spændende rejse, virksomheden er på. I tæt samarbejde med Washbox har vi udviklet brandet – herunder navn og pay-off.

Der er også designet en stærk, genkendelig visuel identitet, som skaber opmærksomhed og understøtter salg.

Virksomheden har ligeledes fået en hjemmeside, som fortæller historien om den innovative og bæredygtige vaskehal med de mange fordele. Washbox er i dag en del af Ipart Group.

ungliv-pin

Relaterede cases.