Justerbart sædekoncept sætter ny standard

AJ Stole A/S har produceret modulære sædesystemer til kørestole siden 1981. Alle dele er udviklet med fokus på funktionalitet, design, individuelle indstillingsmuligheder og høj kvalitet. Se hvordan design concern udviklede et nyt fleksibelt sædesystem i samarbejde med AJ Stole, som er blevet opkøbt af KR Bed og Able Nordic.

AJ Stole

Resultater.

Udvikling af modulær kørestol

Fleksibelt sædesystem

Optimal ergonomi

Styrkelse af konkurrencekraft

{

Modularitet, konkurrencedygtig pris og et lækkert design, det er hvad vi har opnået med udviklingen af Avanti by AJ kørestolssædet – i eet og samme produkt. Med det nye design har vi tilpasset os internationale markedsvilkår – og nu er vi på vej ind på nye eksportmarkeder.

Bent Nielsen, CEO, AJ Stole

Der vi har vist stolene og setet til nå har det blitt veldig godt mottatt og våre selgere er begeistret og gleder seg til å komme i gang.

Matin Pedersen, Product Manager, Varodd

Om projektet.

Virksomheden leverer et bredt sortiment af sædesystemer til kørestole samt individuelt tilpassede løsninger til brugere med særlige behov. I forbindelse med udvidelse af sortimentet skulle design concern udvikle et fleksibelt sædesystem, som kunne tilpasses store såvel som små brugere.

Løsningen blev Avanti by AJ, hvor komfort og æstetik går op i en højere enhed. Avanti er et modulært og ergonomisk sædekoncept, som kan konkurrere på både design, fleksibilitet, komfort og pris. Med sit enkle design lever sædet op til selv de mest krævende brugeres behov.

Avanti er udviklet i tæt samarbejde mellem brugere, eksperter og fagspecialister. På denne måde har design concern formået at skabe et sædekoncept, hvor høj funktionalitet, kvalitet og design er i top, mens produktet leveres til en konkurrencedygtig pris.

Sædesystemet er fleksibelt og kan monteres på langt de fleste kørestolsfabrikater, mens komponenternes pris ligger på et minimalt niveau for at kunne konkurrere på markedet. Sædekonceptet er desuden nemt at indstille for plejepersonale, teknisk personale og forhandlere.

Sædet kan reguleres i både bredde og dybde – og det fleksible, patenterede hofteled sikrer, at ryglænet naturligt følger kroppens ergonomi, når det lænes frem og tilbage.

ungliv-pin

Relaterede cases.