Bæredygtig brandstrategi giver resultater

Award: Good Design Award
Shortlist: Danish Design Award

Andersen & Stender er et tekstilagentur, som samarbejder med verdens førende leverandører inden for bæredygtigt tekstiltilbehør. Derfor er det afgørende for Andersen & Stender, at deres brand og digitale kommunikation lever op til dette. Se hvordan vi skabte den nye prisbelønnede visuelle profil og det digitale univers.

Andersen & Stender

Resultater.

Klar brandingstrategi

Styrket grøn kommunikation

Større synlighed via prisbelønnet design

Styrkelse af konkurrencekraft

Øget vækst via brandingstrategi

Nem rekruttering af nye medarbejdere

{

“Fra at have levet ‘stille men godt’ i mange år er vi nu klar med en brandstrategi, der tydeligt viser, hvem vi er, og hvad vores kunder får ud af at indgå et partnerskab med os. Og det giver allerede resultater. Det går supergodt for os. Vi har trofaste kunder blandt kendte danske tøjbrands, og vi er i øjeblikket i dialog med flere interessante kunder end nogensinde tidligere. Samtidig er det blevet lettere at rekruttere nye, dygtige medarbejdere, og det vil bidrage til at fremme virksomhedens vækst.”

Jacob Ryssel, CEO

Om projektet.

I et tæt samarbejde med Andersen & Stender udviklede design concern en ny brandingstrategi, som lever op til deres høje faglighed og kvalitet.

Som en del af den nye brandingstrategi udarbejdede vi en opdateret visuel profil med det nye logo, der matcher Andersen & Stenders DNA og appellerer til tekstil- og modeindustrien.

Derudover udviklede vi et nyt digitalt univers i form af et website med tilhørende webshop, hvor kunder kan bestille bæredygtigt tekstiltilbehør. Med sin overskuelige og enkle opsætning inspirerer og oplyser websitet om de mange muligheder med grønne produkter fra Andersen & Stender.

Det nye digitale univers gør det nemt for kunderne at handle hos Andersen & Stender, mens det samtidigt er blevet lettere at kommunikere de vigtige budskaber på websitet.

Projektet har vundet den prestigefyldte amerikanske pris Good Design Award og er desuden shortlisted til Danish Design Award. Denne omtale har øget Andersen & Stenders synlighed yderligere og skærpet deres konkurrencekraft – og gør det nemt at tiltrække nye medarbejdere.

Relaterede cases.