Interaktiv stationsoversigt skaber overblik

Biofuel Express servicerer kunder med bio-diesel i det meste af Norden. For at kunne tilbyde den allerbedste service ønskede Biofuel Express sig en interaktiv oversigt over egne og partnerstationer, så kunderne altid ved, hvor de kan få tanket bio-diesel.

Biofuel Express

Resultater.

Udvikling af interaktivt kort

Skalerbar forhandleroversigt

Nemt og tilgængeligt informationsflow

Konkurrencekraft

{

“Samarbejdet med design concern har fungeret rigtig godt! Det stationskort, vi havde tidligere, fungerede ikke optimalt i mobil version, og eftersom mange af chaufførerne skal bruge vores stationskort på farten, var det virkelig vigtigt, at det nye kort var responsivt og nemt overskueligt. Forløbet er gået hurtigt, budgettet blev overholdt, og hvis der har været opfølgende spørgsmål, så har det også fungeret upåklageligt.”

Anne Marcussen, marketing

Om projektet.

For Biofuel Express´kunder er muligheden for at tanke bio-diesel afgørende.

Med det nye interaktive kort var målet at give Biofuel Express’ kunder muligheden for at få et nemt overskueligt overblik over, hvor de kan tanke bio-diesel. Samtidig ønskede virksomheden at få en skræddersyet designoplevelse, der følger med tiden.

De fleste brugerne benytter oversigten fra mobile devices, hvorfor brugervenlighed og flow har været i højsædet under udviklingen – folk på farten har travlt, og det skal være nemt. Med nye funktioner som filtrering og informationsbokse er Biofuel Express’ kunder kun få klik væk fra at finde den nærmeste forhandler af bio-diesel i det meste af Norden.

ungliv-pose
screenshop medarbejder login

Relaterede cases.