Online branding af tekstilproducent

Borch Textile Group producerer et bredt sortiment af kvalitetstekstiler og slidstærkt arbejdstøj til hygiejne-krævende brancher. Virksomheden har hidtil opereret inden for tre brancher: Care, Clean og Host. Inden for Care-sektoren er udsprunget endnu en branche, nemlig Health, hvor der er særlige krav til miljøvenligt og holdbart arbejdstøj. En ny online platform skulle kommunikere dette.

Borch Textile Group

Resultater.

Øget synlighed med ny online profil

Formidling af Health-produkter

Styrkelse af konkurrencekraft

Moderne og skalerbart website

Brugervenligt interface

Nem vedligeholdese af hjemmeside

{

“Vi havde brug for rådgivning i forbindelse med design og udvikling af ny hjemmeside. Vi etablerede et samarbejde med design concern, som tog os sikkert gennem processen. Vi fik et gennemarbejdet designoplæg, og i tæt samarbejde er vi kommet frem til et rigtig godt resultat – inden for aftalt tidsramme og budget.”

Christian Boye, Borch Textile Group

Om projektet.

Virksomheden havde brug for en ny digital plaform i form af en hjemmeside, der afspejler dem, som den topprofessionelle kvalitets- og miljøbevidste virksomhed, de er.

design concern designede og udviklede et online univers med et enkelt, stærkt og kvalitetspræget udtryk, der efterlader brugeren med et tydeligt overblik af, hvem virksomheden er, og hvad de kan tilbyde.
Selve webløsningen er skalerbar og nem at vedligeholde.

 

Borch Textile Group er en international virksomhed, så websitet er naturligvis også blevet sprogversioneret, så det ikke kun er de danske kunder, der får glæde af den nye hjemmeside.

ungliv-pose
ungliv-pin

Relaterede cases.