Konferencecenter med opdateret visuel identitet

Dalum Konferencecenter er en del af Dalum Landbrugsskole, der blev grundlagt tilbage i 1866. I dag tilbydes spændende kursus- og konferencemuligheder i grønne omgivelser. Senest skulle websitet opfriskes med et opdateret design og identitet, med design concern som designpartner.

Dalum konferencecenter case

Dalum Konferencecenter

Resultater.

Skærpelse af digital kommunikation

Genkendelighed og differentiering

Nem vedligeholdelse af hjemmesiderne

Forbedret brugeroplevelse

{

“Hver dag besøger mange mennesker Dalum Landbrugsskole. Vi har studerende ikke bare fra hele Danmark, men fra hele verden og driver derudover en stor kursus- og konferencevirksomhed. Det er en spændende udfordring at nå ud til så bredt et publikum – og samtidig være relevant for den enkelte. Det kræver overblik og finesse at finde på løsninger, der kombinerer lækkert design og brugervenlighed med formidling af ofte store mængder information. Skolens hjemmeside er forankringspunktet for hele vores kommunikation. Det er derfor vigtigt, at hjemmesiden udtrykker vores værdier og identitet samt giver et godt førstehåndsindtryk. Alt det, synes vi, er lykkedes rigtig fint takket være et godt samarbejde med design concern.”

Søren Schovsbo, kommunikationsansvarlig

Om projektet.

Igennem projektet har det været vigtigt at Dalum Konferencecenter og Landbrugsskolen, herunder Academy of Agricultural Business, tydeligt afspejler de samme grundværdier, men stadig differentierer sig fra hinanden. En fælles overordnet designlinje blev udviklet for at sikre genkendelighed og designmæssig DNA på skolens tre websites.

Med fokus på at skabe et onlineunivers, der tydeligt kommunikerer de tre afdelingers forskellige budskaber og tilbud, har design concern leveret et responsivt multisite, så de forskellige målgrupper får netop dén information, de har brug for.

 

Der er blevet arbejdet i typografi og farver, struktur og layout og sidst, men ikke mindst, brugeroplevelse. Tre-i-én-løsningen er nem at vedligeholde for skolen.

Derudover fik vi også etableret muligheden for at kunder kan henvende sig direkte vedørende booking af et lokale, hvilket gør processen nemmere i begge ender. Sidst men ikke mindst, har vi også bygget et nyt modul, hvor de besøgende har mulighed for at dele deres oplevelse via. en anmeldelse.

ungliv-pose
ungliv-pin
kort over dalum landbrugsskole
kort over dalum landbrugsskole

Relaterede cases.