Kommunikation og design til unge landmænd

Dalum Landbrugsskole blev grundlagt tilbage i 1866. I dag tilbydes landbrugsuddannelser til såvel danske som udenlandske elever fra hele verden, og der afholdes også konferencer på stedet. For at tiltrække tidens unge skulle skolens digitale kommunikation gentænkes med design concern som designpartner.

Dalum Landbrugsskole

Resultater.

Skærpelse af digital kommunikation

Genkendelighed og differentiering

Nem vedligeholdelse af hjemmesiderne

Forbedret brugeroplevelse

{

“Hver dag besøger mange mennesker Dalum Landbrugsskole. Vi har studerende ikke bare fra hele Danmark, men fra hele verden og driver derudover en stor kursus- og konferencevirksomhed. Det er en spændende udfordring at nå ud til så bredt et publikum – og samtidig være relevant for den enkelte. Det kræver overblik og finesse at finde på løsninger, der kombinerer lækkert design og brugervenlighed med formidling af ofte store mængder information. Skolens hjemmeside er forankringspunktet for hele vores kommunikation. Det er derfor vigtigt, at hjemmesiden udtrykker vores værdier og identitet samt giver et godt førstehåndsindtryk. Alt det, synes vi, er lykkedes rigtig fint takket være et godt samarbejde med design concern.”

Søren Schovsbo, kommunikationsansvarlig

Om projektet.

Igennem projektet har det været vigtigt at Landbrugsskolen, Academy of Agricultural Business og Dalum Konferencecenter tydeligt afspejler de samme grundværdier, men stadig differentierer sig fra hinanden. En fælles overordnet designlinje blev udviklet for at sikre genkendelighed og designmæssig DNA på skolens tre websites.

Med fokus på at skabe et onlineunivers, der tydeligt kommunikerer de tre afdelingers forskellige budskaber og tilbud, har design concern leveret et responsivt multisite, så de forskellige målgrupper får netop dén information, de har brug for.

 

Der er blevet arbejdet i typografi og farver, struktur og layout og sidst, men ikke mindst, brugeroplevelse. Tre-i-én-løsningen er nem at vedligeholde for skolen.

Som noget nyt er der også arbejdet med skolens fokus på klima og bæredygtighed, hvor man nu kan udforske skolens bæredygtige tiltag. Derudover er det også muligt at forhåndstilmelde sig uddannelser, hvilket har til formål at gøre optagelsesprocessen nemmere i begge ender. Navigationen mellem de forskellige uddannelser er også gjort mere intuitiv, takket være navigationsknapper.

ungliv-pose
ungliv-pin
kort over dalum landbrugsskole
ungliv-pin

Relaterede cases.