Eksportklar med digital platform

DanVit leverer fodermidler til smågrise, søer, slagtegrise og kvæg i Danmark og på eksportmarkedet. I forbindelse med deres vækstrejse havde de brug for at gentænke, hvordan de kan understøtte rådgivning og salg online.

DanVit

Resultater.

Øget synlighed

Stærkere profil udadtil

Styrkelse af konkurrencekraft

Nem, intern vedligeholdelse af hjemmesiden

Etablering af rød tråd på tværs af virksomheden

{

“DanVits kunder skal have det bedste. Den bedste kvalitet, den bedste rådgivning og den bedste økonomi. Men også den mest brugervenlige onlineløsning og et lækkert design. Derfor valgte DanVit at samarbejde med design concern. Via designsprint blev det afklaret, hvad vores brugere og DanVit selv har brug for for at gøre hverdagen nemmere og mere effektiv.”

Karsten N. Andersen, salgs- og marketingchef

Om projektet.

I tæt samarbejde med DanVit udviklede design concern et unikt designunivers med både DanVits og kundernes behov for øje. Designuniverset indebar design af ikoner, farver, brush-up af logoer, udarbejdelse af mælkebrochure, messeartikler og illustrationer.

Desuden rådgav vi DanVit om, hvordan de forskellige elementer tages bedst muligt i brug.

Med et online designsprint afklarede vi virksomhedens behov i forbindelse med tilblivelsen af et nyt website, som vi efterfølgende udviklede. Vi har yderligere oplært DanVits medarbejdere, så de selv er i stand til at foretage de nødvendige opdateringer af websitet fremadrettet.

Med det nye website er det blevet nemt for medarbejderne at servicere endnu flere kunder – og Danvit er nu klar til at håndtere yderligere vækst i ind- og udland.

ungliv-pose
ungliv-pin

Relaterede cases.