Ny hjemmeside til vækstskabende uddannelse

Kondrup&Co udbyder et effektivt og modulopbygget eksportuddannelsesforløb, som sikrer vedvarende eksportsucces. Uddannelsen bringer værdifuld viden, samt målrettede redskaber til virksomheder der gerne vil handle internationalt. design concern hjalp Kondrup&Co med rådgivning og opsætning af et nyt website, som kort fortæller om uddannelsen.

Eksportuddannelsen

Resultater.

Øget synlighed med stærk profil

Styrkelse af konkurrencekraft

Brugervenligt online univers

{

“Eksportuddannelsen har en tilfredshedsscore på 4,52 ud af 5 fra vores kursusdeltagere – og vi vil gerne give endnu flere kursister mulighed for at få en god oplevelse, når der skal stilles skarpt på uddannelse inden for eksport. Derfor havde vi brug for en hjemmeside – en one pager – som kort og præcist formidler vore kurser og alle fordelene. design concern hjalp os hurtigt i mål med en velfungerende og veldesignet hjemmeside, som vi er rigtig glade for.”

Allan Kondrup, CEO Kondrup&Co

Om projektet.

Kondrup&Co leverer værdi til start- og SMV-virksomheder og er eksperter i at skabe vækstpotentiale og vedvarende eksportsucces.

Virksomheden så, at der manglede et effektivt eksportuddannelsesforløb på markedet. Baseret på lang erfaring med eksport og international handel, udviklede Kondrup&Co sådan en uddannelse.

Eksportuddannelsen består af seks moduler, hvor der typisk otte til 12 virksomheder deltager. Forløbet varer i seks måneder.

design concern rådgav, designede og udviklede eksportuddannelsens nye website. Det resulterede i en ”one pager” – en kort og informativ side, som fortæller om uddannelsen og alle dens fordele.

Websitet er nemt at overskue og fortæller bl.a. om uddannelsens moduler. Kondrup&Co’s mange, gode tilkendegivelser fra tidligere deltagere på eksportuddannelsen får ligeledes plads på siden.

ungliv-pose
screenshop medarbejder login

Relaterede cases.