Forbedret kunderejse øger eksporten

ELAS er en erfaren leverandør og udvikler af elastiske og uelastiske bånd. Fra tidligere at have produceret smalle elastiske bånd i metermål til tekstilbranchen, udvikler de i dag en bred vifte af produkter til flere brancher. Den online profil skulle derfor styrkes for at følge virksomhedens udvikling og sikre synlighed – også på eksportmarkedet. Vi startede med afdækning af kunderejsen – og det gav pote.

ELAS

Resultater.

Afdækning af kunderejsen

Stærkere kommunikationsplatform

Forøgelse af konkurrencekraft

Etablering af rød tråd på tværs af virksomheden

Brugervenlig webløsning

Forbedring af synlighed

Øget eksport

{

“Hos ELAS har vi mange års erfaring med at udvikle elastiske og uelastiske bånd. Vi er en dansk producent og udviklingspartner med et globalt udsyn. design concern har hjulpet os med at kommunikere vores budskab via vores nye hjemmeside, så vi nu er blevet endnu mere synlige på eksportmarkedet.”

Anders Boll, CEO

“Nu får vi henvendelser fra kunder i hele verden, de finder vores billeder på nettet og mailer til os, at de vil have noget i samme retning.”

Kresten Karlsen, COO

Om projektet.

For at understøtte ELAS’ vækstrejse og ambitioner om at øge eksporten startede vi med at afdække kunderejsen. Herefter udviklede vi en online brandingplatform baseret på kundebehov og kunderejsen. Den nye online platform består af et responsivt website, som i billeder og tekst levende fortæller historien om ELAS.

Brugervenlighed og design går hånd i hånd, så kunden bliver taget bedst muligt imod online. Websitet demonstrerer ELAS’ knowhow, alle værditilbuddene og virksomhedens produkter og services. Markante ikoner med reference til ELAS’ logo hjælper brugerne med at navigere på websitet og gør det nemt at finde de relevante oplysninger.

Websitets strømlinede og unikke designunivers virker indbydende på virksomhedens potentielle kunder. Det medvirker til at øge virksomhedens synlighed såvel herhjemme som på eksportmarkederne.

ungliv-pose
ungliv-pin

Relaterede cases.