God sommer!

Sommerferien er på trapperne.

Sommeren er over os, og hos design concern kigger vi tilbage på et dejligt halvt år, hvor vi har haft mange gode samarbejder; der er kommet nye kunder til, og vi har arbejdet med nye opgaver for eksisterende kunder. Der har været gang i butikken, og det er lige sådan, vi godt kan lide det.

Nu er vi så småt ved at være klar til at gå på sommerferie, hvor kontoret holder lukket i uge 29, 30 og 31. Vi vender stærkt tilbage d. 7. august, hvor vi glæder os til at arbejde på vores nuværende og forhåbentlig mange flere spændende projekter i fremtiden.

Hvad vil du gerne nå?

Hen over sommeren er det en god idé at tænke over, hvad du gerne vil nå i det kommende halvår. Har du et digitaliseringsprojekt, som du gerne vil have sat i gang? Trænger din hjemmeside til en overhaling? Har du styr på din visuelle identitet? Eller mangler du hjælp til at få styr på din strategi og branding?

Måske trænger din hjemmeside til en modulopdatering? Mange hackerangreb sker nemlig i sommerferien, og en opdatering eller opgradering af dine moduler sikrer, at der ikke opstår sikkerhedshuller, som hackere kan få fingrene i. Det kan være tidskrævende og kompliceret at lave en modulopdatering, men hos design concern har vi den rette erfaring til at hjælpe dig. En modulopdatering sikrer også, at du får alle de nyeste funktionaliteter, som dit system tilbyder.

Hos design concern vil vi altid gerne hjælpe dig med at skabe synlighed, merværdi, konkurrencekraft og vækst for din virksomhed. Med strategisk indsigt, digital power og kreativ kant bringer vi din virksomhed tættere på jeres drømme og visioner. design concern hjælper med at udvikle brugervenlige produkter, services og digitale løsninger, som gør hverdagen nemmere og smartere for dig og dine kunder.

Vores vision og vores kunder.

Vi har en vision om, at vi gennem design tænkning gerne vil forvandle hver dag til en leg.

Vi mener, at vores kunder fortjener de bedste løsninger – og den bedste service. Vi ønsker at udvikle langvarige samarbejder til fordel for alle parter. Vores indsigt i brugerbehov og designmetoder kombineret med vores kunders specialistviden betyder, at vi i fællesskab kan udvikle løsninger, der optimerer brugeroplevelsen og på samme tid gavner deres bundlinje.

Sammen med vores kunder skaber vi både små og enkle samt store og komplekse løsninger, der alle er skræddersyet og dermed målrettet vores kunders virksomhed og kunder. Hos design concern tror vi på, at et tæt samarbejde skaber de bedste resultater – og gør i øvrigt det hele meget nemmere og sjovere.

Har du brug for hjælp?

Vi vil gerne hjælpe dig i mål med dit projekt. Ring til os på tlf.: 8676 1022 og fortæl os om din virksomhed og dit behov.

Nu vil vi ud at nyde solskinstimerne med en kæmpestor is – det skal der også være plads til. Vi håber, at du nyder den danske sommer, og at du får slappet af, sådan som du bedst kan lide det.