Rebranding skaber synlighed og mersalg

Gennem salg af nye og brugte landbrugsmaskiner er GØMA specialister i håndtering af naturgødning. GØMA havde vækstambitioner, hvilket krævede en ny international marketing- og brandingstrategi med bæredygtighed i fokus. GØMA valgte design concern som partner og blev så attraktive, at de efterfølgende blev solgt til en konkurrent.

green performance icon

GØMA

Resultater.

Online internationaliseringsstrategi

Effektivisering af online markedsføring

Eksportklar med styrket konkurrencekraft

Mulighed for opnåelse af vækstmål

Stærk visuel profil

Efterfølgende opkøbt af konkurrent

GØMA logo
{

“I forbindelse med øget internationalisering er det afgørende at få eksekveret på branding og digitalisering. GØMA har taget første step i en digital strategi, som skal bringe virksomheden i førertrøjen, når det gælder håndtering af naturgødning. design concern vandt opgaven og løste den på bedste vis.”

Karsten Kammer, salgschef

Om projektet.

Efter en gennemgribende bearbejdning af GØMA’s internationale marketing- og brandingstrategi, fremstår virksomheden nu lige så professionel og bæredygtig, som den altid har været.

Med henblik på at forløse GØMA’s vækstpotentiale i udlandet, har design concern arbejdet med virksomhedens synlighed, branding og visuelle identitet. Derudover har vi stået bag udviklingen af en ny digital platform, som kan håndtere international vækst.

 

Foruden at løfte virksomheden visuelt påvirker den nye digitale platform både økonomien og den daglige drift positivt. Der er nemlig indlejret et PIM-system (Product Information Management) som samler data og billeder ét sted. Det er derfor nemt for virksomheden at indsamle og anvende data til eksempelvis produktark og salgsmaterialer efterfølgende. På den måde er GØMA altid opdateret på alle kanaler, hvilket er effektivt og dermed tidsbesparende.

GØMA er efterfølgende blevet opkøbt af Samson.

traktor illustration
Brochurer

Relaterede cases.