Visuel identitet til innovativ moderselskab

Ipart Group har gevaldigt vokseværk med sine fire, succesfulde datterselskaber. Nysgerrighed og viden indenfor bæredygtigt modulbyggeri, montage og totalservice via big data er drivende faktorer, når virksomheden skaber innovative konceptløsninger. design concern rådgav og designede Ipart Group’s visuelle identitet og website.

Ipart Group

Resultater.

En stærk corporate profil

Tydelig virksomhedsstruktur

Design af website

Klar kommunikation af virksomhedens værdier

Understøttelse af brand og identitet

Styrkelse af konkurrencekraft

{

“Da vi stod overfor lanceringen af vores nye virksomhedsgruppe, Ipart Group og herunder to eksisterende og to nye datterselskaber, havde vi brug for en overordnet CVI med alt hvad dette indebar – logoer, farvepaletter, grafiske elementer, nye sites mm. Her var design concern vores partner, som hjalp med at holde styr på alle de mange opgaver samtidig med, at der blev skabt en rød tråd igennem udtrykket og de enkelte elementer. design concern har under hele projektet haft stort overblik og ikke mindst udvist stor hjælpsomhed, engagement og evne til både at agere hurtigt i visse aspekter og på samme tid være afventede i andre ift. ventetid pga. diverse arbejdsprocesser i vores virksomhed – alt sammen med et stort smil og servicemind.”

Mia Belland Sølvsten, Group Communication Manager i Ipart Group A/S

Om projektet.

Ipart Group har ambitioner om at være den mest attraktive partner i Nordeuropa inden for bæredygtige modulbyggerier. De tilbyder innovative konceptløsninger inden for bilvaskehaller, tankstationer og el-ladestationer, samt softwareløsninger for aktivering af data og flådestyring.

Ipart Group består i dag af fire datterselskaber: Ipart, Washbox, E-unit og Car Care Digital. Det første selskab Ipart blev stiftet i 2014. I 2019 kom Washbox til og senest er selskaberne E-unit og Car Care Digital stiftet. I takt med udvidelsen, blev det besluttet at de fire datterselskaber skulle ledes og drives under et moderselskab. Ipart Group danner nu rammerne for en organisation, der løbende søsætter nye initiativer for at styrke forretningen.

Filosofien, der driver virksomheden, gennemsyrer ligeledes datterselskaberne: Nye bæredygtige, konceptuelle løsninger udvikles ved løbende at udfordre og gentænke. De innoverer, designer og skaber – og det afspejles i det nye pay-off: Innovate, design, create.

design concern har siden etableringen af Washbox været designstrategisk samarbejdspartner. Vi har bl.a. ydet rådgivet samt skabt en corporate identitet og et website, der klart og tydeligt kommunikerer gennem både tekst og design.

Relaterede cases.