Pratik ved design concern.

Hvordan er det at være i praktik ved design concern?

Hør hvad en af vores tidligere kommunikationspraktikanter oplevede under sit praktikforløb hos design concern:

“Da jeg startede, kom jeg næsten lige fra et 3-ugers kursus i digital marketing med certificering i Google Analytics. Den første opgave blev at lave et blogindlæg om skiftet til den nye Google Analytics-version, så her følte jeg virkelig, jeg fik lov at bruge mine nyerhvervede kundskaber lige fra starten. Dette indlæg lavede jeg sammen med en anden nystartet praktikant, som jeg var så heldig at skulle arbejde sammen med gennem praktikforløbet. Vi var meget forskellige, men det viste sig ret hurtigt at være en stor styrke, når vi skulle arbejde sammen.

Noget andet, jeg lagde mærke til den første dag, var selvfølgelig omgivelserne. Firmaet har til huse i en af de klassiske, gamle bygninger, man finder mange af i Århus bymidte. Virksomheden har eksisteret i mange år og er samtidig ikke så stort, så det virker meget hjemligt, hvilket jeg godt kunne lide. Der er en følelse af højt til loftet – medarbejderne har tydeligvis kendt hinanden længe, og det føltes trygt at komme ind i. Jeg gik hjem fra den første dag med en god mavefornemmelse. Så det var alt i alt en rigtig god start.

Det tog ikke lang tid at falde ind i rutinen. Medarbejderne var søde og hjælpsomme, og den anden praktikant og jeg havde et supergodt samarbejde hele vejen igennem. De var gode til fagligt at udfordre det jeg arbejdede med og hjælpe med at gøre det endnu skarpere. Sammen med det og at virksomheden er et lille sted, fik jeg ansvaret for forskellige slags opgaver, hvilket gav mig masser af praktisk erfaring.

I sidste uge af mit praktikforløb gik turen til et sommerhus på Mols, hvor der blev afholdt en workshop, her skulle jeg skrive et referat. Der var hedebølge, og i pausen tog vi til vandet, soppede og slog smut.
Det var en udbytterig tur, arbejdet inkluderet, og en mulighed, som jeg var taknemmelig for at få. Det var en virkelig dejlig måde at slutte praktikken af på.

I det hele taget har jeg sat kæmpestor pris på at være hos design concern, og jeg kommer nok til at savne endnu flere ting end dem, jeg har beskrevet her. I skal have stor tak.” Vh. Anne