Gode råd til hjemmesideopbygning.

Inden du starter.

Der er mange ting, du skal holde styr på, inden du bygger et website. Dette blogindlæg er ikke en facitliste, og der er meget mere, du bør sætte dig ind i, før du bygger dit eget website. Forhåbentlig kan vi sætte nogle tanker i gang hos dig omkring hele processen og arbejdet med at lave et website. Vi har listet 6 spørgsmål, du bør forholde dig til, inden du bygger dit website.

God fornøjelse med læsningen.

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med at opbygge dit website, kan du kontakte os på tlf. 8676 1022.

01.

Har du styr på strukturen?

Når du bygger et website, er det vigtigt, at du tænker over, hvad der er den mest optimale måde at opbygge din virksomheds hjemmeside på. Det kræver nemlig en del at planlægge strukturen og navigationen af en hjemmeside, så den bliver mest mulig brugervenlig. Hvis ikke din hjemmeside er brugervenlig og intuitiv, kan du være sikker på, at det vil skade din hjemmeside, og at de besøgende ikke kommer igen. Du er nødt til at tænke i dine kunders behov og i dine kunders besøgsmønstre. Det nytter derfor ikke noget, at de ikke kan se, hvor indkøbskurven er, hvis du skal lave en webshop, eller at der ikke er kontaktinformationer, hvis de besøgende har et ønske om at vide mere.

02.

Har du styr på målgruppen?

Det er vigtigt, at du har din målgruppe i fokus, da det er dem, der skal se dit produkt. Din virksomheds hjemmeside skal appellere til din målgruppes behov, interesser og måde at agere på, og din hjemmeside skal afspejle din virksomheds DNA. Hvis du ikke forstår kunderejsen hos din målgruppe, skaber du ikke relevant indhold for dem. Du skal have et klart billede af, hvilken rejse dine potentielle kunder er på, fra de første gang ser dit website og frem til den handling, du gerne vil have dem til at udføre.

03.

Har du styr på, hvordan du konverterer?

Du har sikkert også en forventning om, at du netop gerne vil have dine kommende besøgende til udøve en handling, en såkaldt konvertering. En konvertering kan være, at den besøgende udfylder en kontaktformular, tilmelder sig dit nyhedsbrev eller foretager et køb. Det er derfor essentielt, at dit website understøtter dette formål, hvormed chancerne for konverteringer på dit website øges. Der er mange måder at gøre det på, og oftest er det faktisk nemmere at fordoble din konverteringsrate end at fordoble din trafik. Det er derfor vigtigt, at du konverteringsoptimerer dit website, så du får flest mulige konverteringer.

04.

Har du styr på responsivitet?

Det er også vigtigt at huske, at de fleste i dag ser dit website gennem en tablet eller en mobiltelefon. Derfor skal dit website designes med den hensigt, at den skal kunne ses og tilpasses sådan, at den er brugervenlig og til at gå til fra alle enheder. Dette kaldes responsivt design, og har det formål, at dit website automatisk tilpasser sig – alt efter hvilken enhed, de besøgende benytter.

Læs mere

05.

Har du styr på, om din løsning er fremtidssikker?

Det er også vigtigt, at du vælger en fremtidssikker løsning, så du ikke står om et par år og skal starte forfra. Hjemmesiden skal være let at opdatere og vedligeholde, så det ikke kun er én udvikler i landet, der kan hjælpe med opdatering og vedligeholdelse af siden. Dette er både af indholdsmæssige og sikkerhedsmæssige årsager. Det digitale er under konstant udvikling, og det er derfor vigtigt, at ens hjemmeside følger med i denne udvikling og ikke er statisk.

06.

Har du styr på SEO?

Og så er der også noget, der hedder søgemaskineoptimering, også kaldet SEO. SEO er det arbejde, der ligger i at optimere en hjemmeside ud fra faktorer, som søgemaskinerne kigger på, når de skal rangere hjemmesider. Hvis du bruger tid på at sætte dig ind i disse faktorer, vil flere kunne finde din hjemmeside, og du vil rangere højere på Google. Det er guld værd at bruge tid på SEO, men det kan også være noget af en mundfuld, hvis du ikke kender til det.

Har du brug for hjælp?

Hvorfor bør du vælge os?

  • Vi er eksperter i brugervenlige løsninger
  • Vi leverer værdiskabende løsninger, som din virksomhed kan vokse med
  • Du er garanteret et website, der er up to date og let at redigere
  • Vi klæder dig på, så du løbende kan udvikle dit website, når nye behov opstår
  • Vi laver unikke løsninger, som taler til lige netop din målgruppe og din virksomheds DNA
  • Vi har styr på alt fra SEO til Google Analytics og udvikling af content
  • Vi sørger for, at din hjemmeside virker på alle enheder
  • Du ejer selv din hjemmeside og er dermed ikke bundet til et lukket system

Vi kan også hjælpe dig.

Inden du bygger et website, er det en god idé at tage fat i en, der ved noget om det. Det gør vi hos design concern. Hos design concern har vi flere års erfaring inden for webopbygning og webudvikling, og vi kan også hjælpe dig.

Vi kan hjælpe, uanset om du har brug for et mindre website eller om det er en større kompleks løsning. Vi er eksperter i brugervenlige løsninger, der matcher dine kunders behov – og som afspejler din virksomheds DNA. Du kan også ringe eller skrive til os helt uforpligtende, hvis du vil vide mere om, hvad der vigtigt, før du bygger din hjemmeside.