Bæredygtigt fodaftryk

Som startup havde safety2shoes behov for assistance i forhold til at få luft under vingerne. Ejer Sune Krogh kontaktede derfor design concern for at få fødselshjælp til hans nye forretningsidé – helt fra bunden.

safety2shoes

Resultater.

Øget synlighed

Kvalitetsprodukt

Tidsbesparelse for produktbrugerne

Helhedsindtryk

Klargjort til eksport i udlandet

{
“I forbindelse med opstart af Safety2shoes kom vi i kontakt med design concern som har hjulpet os sikkert på vej. Vi har fået hjælp til branding og onlinemarkedsføring med alt hvad det indebærer – og vi er rigtig glade for resultatet.” Sune Krogh, grundlægger

Om projektet.

Tømrer Sune Krogh fik en god idé, da han var lærling. Fødderne bør nemlig beskyttes lige så godt som hænderne, når man arbejder som tømrer, mente han.

Det giver vi ham helt ret i, og derfor begyndte vi straks at udvikle og designe et brand som sikrer synlighed for de nye overtræk til sikkerhedssko, der både i forhold til sikkerhed og komfort lever op til de standarder, der forventes fra en tømrer. Og for den sags skyld alle andre håndværkere.

design concern har stået bag design af alt fra brochurer og visitkort til website og logo. Vi var med andre ord hele vejen rundt for at sikre, at den ønskede visuelle identitet blev bragt til live i hver en detalje.

Vi har desuden produceret indbydende produktvideoer, der naturligvis også går helt i tråd med den visuelle identitet. Med en sprogversionering til både engelsk og tysk er virksomheden nu ligeledes klargjort til eksport i udlandet.

ungliv-pose
ungliv-pin

Relaterede cases.