Det rigtige content gør en forskel.

Skab opmærksomhed og opnå større engagement fra dine kunder med godt content.

  • Har du nogensinde tænkt over, om dine kunder synes indholdet på din hjemmeside eller LinkedIn-profil er interessant?
  • Hvordan formidler du al den viden, du gennem årene har brugt så mange kræfter på at tilegne dig?
  • Matcher dit content på tværs af medier både de enkelte platforme og det, du ønsker at kommunikere om din virksomhed?

Optimer dit nuværende content med vores hjælp eller få skabt helt nyt content, der er relevant, præcist og værdifuldt for din målgruppe. Uanset om du har brug for professionelle billeder, velskrevet tekst eller andet, kan design concern hjælpe dig både strategisk og praktisk. Kvalitetsindhold og den rigtige tone på din hjemmeside m.m. er altafgørende for et godt resultat. Det er med til at adskille dig fra mængden, engagere besøgende og give dig en stærk position på markedet.

Med SEO-optimeret indhold øges din online synlighed i søgeresultater på Google samtidigt, så du kan nå ud til flere potentielle kunder. Du kan også få hjælp til at udvikle en contentplan for at arbejde strategisk med udvikling og udgivelse af alt dit materiale, så det bliver en bevidst del af din digitale markedsføring.

Læs mere om godt content

Tekst.

Velskrevet og letlæselig tekst, hvad enten det er på din hjemmeside, via sociale medier eller i trykt materiale, er vigtigt for at formidle dit budskab og engagere læseren. Få hjælp hos design concern til at udvikle skriftligt indhold, der reflekterer din virksomheds værdier, matcher platformen og henvender sig til din målgruppe.

Video.

En video kan være en god måde at formidle information uden at overvælde kunder med store tekstmængder eller at opnå en mere direkte og personlig kommunikation ved at sætte et ansigt og stemme på din virksomhed. design concern tilbyder hjælp til udarbejdelse af drejebog, kontakt til videofotografer og lettere videoredigering, så du får engagerende videoer tilpasset din målgruppe og med den rigtige stemning.

Foto.

Et billede siger mere end tusind ord – og så kan det skabe liv på din hjemmeside. Kvalitet og indhold er vigtigt, så det reflekterer dit brand og kommunikerer det ønskede. design concern kan hjælpe med billedredigering, indkøb og brug af copyright frie fotos, SEO-behandling af billeder, kontakt med fotograf samt at komprimere fotos, så de loades hurtigt på din hjemmeside for en god brugeroplevelse.

Grafik.

Unik grafik, der afspejler dit brand, kan give et løft til din visuelle identitet og digitale tilstedeværelse på din hjemmeside samt gøre vidensdeling letforståelig eller optimere kunderejsen. Hos design concern kan du få udviklet ikoner, illustrationer, gifs, vektorfiler, vandmærker m.m.